Αθλητισμός

Τη Δευτέρα η συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη 

Οριστικοποιήθηκαν η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Ωστόσο, απέμενε η τυπική επιβεβαίωση που ήρθε χθες με την ανακοίνωση των «κυανολεύκων». Πράγματι, η συνέλευση θα διεξαχθεί στις 6/7, ημέρα Δευτέρα με ώρα έναρξης 18.00. Πέραν των απολογισμών της περιόδου, θα παρθεί απόφαση και για νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Λόγω των μέτρων που ισχύουν για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, η συνέλευση δεν θα γίνει σε κλειστό χώρο, αλλά στο «σπίτι» της Νίκης, που δεν είναι άλλο από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Φυσικά, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Νίκη, καθώς και εκείνοι που συμμετείχαν στην πρόσφατη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
Εδώ να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχει στη Νίκη κάποιος παράγοντας που να θεωρείται μεγαλομέτοχος. Κανείς δεν έχει διψήφιο αριθμό μετοχών, όπως φάνηκε στην προχθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Από 9,96% ο καθένας έχουν οι κ.κ. Βασίλειος Βενέτης, Χρήστος Βενέτης, Κοραλία Βενέτη, Αλέξιος Παπακωνσταντίνου, Δάφνη Παπακωνσταντίνου, Έλενα Χαδούλη, Χρήστος Λεμονής, ποσοστό 8,72% έχει ο κ. Νικόλαος Παπαπέτρου, 7,40% η κ. Μαρίνα Παπακωνσταντίνου και 2,96% ο κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη για την Γενική Συνέλευση είναι η εξής: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει πως τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Θα διεξαχθεί στο «Παντελής Μαγουλάς», στις 18.00 και τα θέματα ημερήσιας διάταξής της θα είναι τα εξής:
1) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης.
2) Απόφαση για εκ νέου Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
3) Διάφορα θέματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες στη συγκεκριμένη Γ.Σ., πέρα από τους βασικούς μετόχους της ΠΑΕ, θα είναι μόνο οι εν δυνάμει μέτοχοι που συμμετείχαν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου».

Έρχεται η… «Μάχη της Κλούβας»
Η ΠΑΕ Νίκη διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως το 2012. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου, ενώ ονομάστηκε «Μάχη της Κλούβας». Η ανακοίνωση είναι η κάτωθι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στο «Παντελής Μαγουλάς», την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 και ώρα 20.00. Πάρε την παρέα σου, φτιάξε την ομάδα σου κι έλα στη «Μάχη της Κλούβας».
Συμμετέχουν μικτές ομάδες παίδων, γεννημένων από 2008-2012. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947321741 και 6986583839».

Οι φίλοι της Νίκης ψηφίζουν για MVP
Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι φίλοι της Νίκης στην διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΠΑΕ για το θεαματικότερο γκολ της χρονιάς (επιλέχθηκε αυτό του Μαρτίν Μπαταγίνι στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο), ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μία δεύτερη ψηφοφορία.
Αυτή τη φορά η ΠΑΕ νίκη ζητεί από τους φιλάθλους να επιλέξουν τον MVP της Νίκης για την σεζόν 2019-20, δηλαδή αυτόν που θεωρούν ότι υπήρξε ο πολυτιμότερος παίκτης της. Η ψηφοφορία διενεργείται στον κάτωθι σύνδεσμο: https://www.strawpoll.me/20471692. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το ρεπορτάζ, πρώτος σε προτιμήσεις ήταν ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 4/7 και ώρα 13.00.
Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη, τονίζονται τα εξής: «Δεύτερη εβδομάδα αφιερωμένη στον κόσμο μας και την κρίση του. Μπείτε στο poll μας και ψηφίστε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, προκειμένου να αναδειχθεί ο πολυτιμότερος παίκτης της Νίκης Βόλου, για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 13.00».
Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους μπορούν να ψηφίζουν οι φίλαθλοι, έχει ως εξής (αναφέρονται κατά σειρά σύμφωνα με τη θέση που αγωνίζονται, δηλαδή τερματοφύλακες, αμυντικοί, μέσοι επιθετικοί): Μάνος Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Καρακώστας, Κώστας Κυριακίδης, Κώστας Κάρδαρης, Τάσος Παγώνης, Σάββας Κυριακίδης, Βασίλης Βοσνιάδης, Μανώλης Αλιατίδης, Γιάννης Βοσκόπουλος, Θωμάς Τσιμπούκας, Σωτήρης Μπαλάφας, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, Γκιγιέρμο Μασκουνιάν, Αντώνης Μαυροζούμης, Χορδάν Ντομίνγκεθ, Γιάννης Κοπιτσής, Λούκας Γκαρσία, Γιώργος Ιορδανίδης, Βαγγέλης Λίτσιος, Κωνσταντίνος Καρβούνης, Αλεχάντρο Κρουθ, Απόστολος Τσιώλης, Στέργιος Οικονομίκος, Δημήτρης Καπός, Μαρτίν Μπαταγίνι, Αντόνιο Ροχάνο.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η απόκτηση παιδιών οφείλει να είναι η κύρια αποστολή των γυναικών, λέει Ιταλίδα γερουσιαστής της Μελόνι

Η «πρώτη προσδοκία» των νέων γυναικών θα πρέπει να είναι να αποκτήσουν παιδιά, δήλωσε την…

28 Δεκεμβρίου 2023

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Μποντζίδης

Έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια ο πρώην βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας,…

28 Δεκεμβρίου 2023

Οικογένεια σώθηκε από θαύμα μετά από καταιγίδα – Ανεμοστρόβιλος διέλυσε το σπίτι της

Μια οικογένεια στη Βρετανία είναι τυχερή που παρέμεινε ζωντανή, μετά από ανεμοστρόβιλο που «σάρωσε» τη…

28 Δεκεμβρίου 2023

Μάνατζερ αποκάλυψε ότι δολοφόνησε διάσημο ράπερ το 2015 και το έκανε να φανεί σαν ατύχημα – «Με πλήγωσε πολύ»

Η πρώην μάνατζερ γνωστού ράπερ της Βενεζουέλα Canserbero, ομολόγησε ότι σκότωσε τον καλλιτέχνη αλλά υποστήριξε…

28 Δεκεμβρίου 2023

Ρέντης: Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας σε άλλους 10 χούλιγκαν – Μεγαλώνει η δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

Με ραγδαίους ρυθμούς προχωρούν οι έρευνες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη και είχαν…

28 Δεκεμβρίου 2023

Δολοφονία αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη: Ο Νορβηγός έπαιρνε επίδομα ψυχιατρικής νόσου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

«Εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου» φέρεται να «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου του…

28 Δεκεμβρίου 2023