Τοπικά

Tη Δευτέρα η δίκη του Στ. Λημνιού για τα επεισόδια έξω από την ΑΓΕΤ το 2019 – Συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Στέλιο Λημνιό που δικαζόταν σήμερα μετά από μήνυση της ΑΓΕΤ, πραγματοποίησαν σήμερα έξω από τα δικαστήρια του Βόλου μέλη της Κίνησης Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων της περιοχής. Η υπόθεση αφορά τα επεισόδια έξω από την τσιμεντοβιομηχανία τον Σεπτέμβριο του 2019, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας με αφορμή την άφιξη πλοίου γεμάτου με σκουπίδια από Ιταλία, προς εκφόρτωση στις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ. Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε αργά το μεσημέρι αλλά διεκόπη λόγω παρέλευσης του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων και η δίκη προσδιορίστηκε για τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 9:00 το πρωί.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Λημνιός ευχαριστεί όσους βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους.
“Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα προκύψει, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους δεκάδες συμπολίτες μου που με την παρουσία τους έκαναν σαφές ότι ο δίκαιος αγώνας μας θα δικαιωθεί. Η ηθική υποστήριξη που παρείχαν, τόσο σ’εμενα ως φυσικό πρόσωπο, όσο και στην κοινή προσπάθεια όλων των κινημάτων, αποτελεί το γεγονός της δίκης αυτής.
Οι παρόντες συναγωνιστές από όλες τις επί μέρους κινήσεις που μάχονται για καθαρό αέρα, έδειξαν το ψυχικό μεγαλείο και την υψηλή αντίληψη αλληλεγγύης που μας διέπει. Με τέτοια όπλα θα πορευθούμε και θα νικήσουμε” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Λημνιός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το