Κόσμος

Θύμα διαδικτυακού bullying αθλήτρια του Μεξικό στο Ρίο

newego_LARGE_t_1101_54743727_type13145

Την παρομοίασαν με την Πέπα το γουρουνάκι, την κατέκριναν επειδή δεν έκανε δίαιτα και εξευτέλισαν την τιτάνια προσπάθειά της στους Ολυμπιακούς του Ρίου. Ο λόγος για την αθλήτρια της ενόργανης Αλέξα Μορένο από το Μεξικό, που δέχτηκε διαδικτυακό bullying για το βάρος της από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και κοινωνικών δικτύων.

Η 22χρονη Μορένο έχει ύψος 1,49μ και ζυγίζει μόλις 45 κιλά –στο όριο του φυσιολογικού για το ύψος της. Αυτό, όμως, δεν σταμάτησε τα… εμετικά διαδικτυακά τρολ που «πλημμύρισαν» κοινωνικά δίκτυα με memes και κακεντρεχή σχόλια για την αθλήτρια.
Το Μεξικό είναι ιδιαίτερα υπερήφανο για τη συμμετοχή της Μορένο, καθώς σπάνια στέλνει αθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα.

αρχείο λήψης

«Η Μορένο ζυγίζει όσο δύο αθλητές της ενόργανης. Έπρεπε να κάνει δίαιτα πριν πάει στο Ρίο» έγραψε στο Twitter μια χαιρέκακη χρήστις, ενώ κάποιος άλλος ανάρτησε μια φωτογραφία της Πέπα και αποκάλεσε την 22χρονη «χοντρή».

newego_LARGE_t_1101_54743728_type13145

Μάλιστα, ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι η αθλήτρια δεν είναι σε… φόρμα, κάτι που η παρουσία της στους Ολυμπιακούς μάλλον αποκλείει.
«Η Μορένο ζυγίζει όσο δύο αθλητές της ενόργανης. Έπρεπε να κάνει δίαιτα πριν πάει στο Ρίο»

αρχείο λήψης (1)
Θύμα διαδικτυακού bullying αθλήτρια του Μεξικό στο Ρίο-«Η Μορένο ζυγίζει όσο δύο αθλητές της ενόργανης. Έπρεπε να κάνει δίαιτα πριν πάει στο Ρίο»
Εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για τα αρνητικά αυτά σχόλια και να ντροπιάσουν όσους τα αναρτούσαν και τα αναπαρήγαγαν.

https://www.youtube.com/watch?v=e9WvMFRdwic

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το