Τοπικά

Θύμα απάτης νεαρός Βολιώτης μέσω Facebook – Έστειλε το ηχοσύστημα αλλά ο αγοραστής… δεν τον πλήρωσε ποτέ

Θύμα απάτης έπεσε 28χρονος Βολιώτης θέλοντας να πουλήσει ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Ειδικότερα, ο 28χρονος είχε βρει επίδοξο αγοραστή μέσω της εφαρμογής “Μarketplace” του Facebook.  O ενδιαφερόμενος, ένας 26χρονος από τη Θεσσαλονίκη, έπεισε στις 21 Σεπτεμβρίου τον Βολιώτη να του στείλει το ηχοσύστημα χωρίς να του έχει καταθέσει τα χρήματα.
Το ποσό των 270 ευρώ, που αφορούσε την πώληση του ηχοσυστήματος, δεν καταβλήθηκε ποτέ στον 28χρονο με αποτέλεσμα να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.  Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου. Ειδικότερα, ο 26χρονος την (29-09-2018) εντόπισε σε ιστοσελίδα αγγελία 28χρονου σχετικά με πώληση ηχοσυστήματος αυτοκινήτου, έναντι του χρηματικού ποσού των (270) ευρώ και προσποιούμενος τον ενδιαφερόμενο αγοραστή, έπεισε τον 28χρονο να του αποστείλει την προαναφερόμενη συσκευή, χωρίς ωστόσο ο δράστης να καταθέσει το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το