Ελλάδα

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Καταγγελία παρεμπόδισης της έρευνας για την καραμπίνα που σκότωσε τον Μπάμπη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με τις έρευνες στο Μεσολόγγι που συνεχίζονται για να διαλευκανθεί η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και ο δικηγόρος της οικογένειας Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος σε δηλώσεις τους στο STAR, ανέφεραν πως συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για το όπλο της δολοφονίας του Μπάμπη, ωστόσο υπήρξε προσπάθεια παρεμπόδισής τους από συγκεκριμένα άτομα, ανεπιτυχώς.

Μάλιστα, ο κ. Τσούκαλης ανέφερε χαρακτηριστικά «το πρωί μου λέει Α και το βράδυ Ω» τονίζοντας πως υπάρχει κάποιο μέλος στην ομάδα έρευνας το οποίο σκοπίμως λέει ψεύτικα στοιχεία στις Αρχές.

Ο Μπάμπης Κούτσικος εξαφανίστηκε την 4η Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι και λίγες ημέρες βρέθηκε δολοφονημένος, με τον 50χρονο κρεοπώλη και φίλο του να είναι προφυλακισμένος για το έγκλημα.

Η λύση βρίσκεται στην καραμπίνα
Η ΕΛ.ΑΣ. από την πλευρά της δεν είναι διατεθειμένη να κλείσει την υπόθεση καθώς θεωρεί πως έχει στα χέρια της τον δολοφόνο. Μάλιστα η ανακρίτρια έχει δώσει εντολή να συνεχιστούν οι έρευνες για την καραμπίνα, υποστηρίζοντας το αίτημα της οικογένειας Κούτσικου, παρουσία και του εκπαιδευμένου σκύλου που εντόπισε τη σορό.

Η έρευνα εστιάζεται στην περιοχή «Λυόμενα» καθώς εκεί αποκαλύφθηκε το στίγμα από το κινητό του Μπάμπη όσο βρισκόταν στα χέρια του κρεοπώλη, μετά τη δολοφονία του. Εκεί, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το σπίτι του 36χρονου με τον οποίο ο κρεοπώλης αντάλλαξε μηνύματα τη βραδιά της δολοφονίας.

Κύκλωμα πίσω από τη δολοφονία;
Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο STAR έκανε λόγο για κυκλώματα πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Ήδη έχει προφυλακιστεί ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν με τον Μπάμπη ωστόσο δεν έχει ομολογήσει δείχνοντας παράλληλα πως θέλει να κρύψει κάτι. Μάλιστα ο κ. Τσούκαλης θεωρεί πως πίσω από τη δολοφονία δεν βρίσκονται οικονομικά κίνητρα αλλά «αξιόποινες ποινικές πράξεις και μάλιστα πολύ σοβαρές». Στο ερώτημα μάλιστα αν πρόκειται για αρχαιοκαπηλία επεσήμανε «μεταξύ άλλων».

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

H Κέιτ Μίντλετον αισθάνεται φριχτά για την γκάφα με τη φωτογραφία, λένε πηγές του παλατιού

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη για την γκάφα της παραποιημένης φωτογραφίας…

12 Μαρτίου 2024

Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Β’ ΕΠΣΘ

Με τα γκολ των Μακρή (7’ πεν.) και Τόπα (87’) οι Μυρμιδόνες κέρδισαν 2-0 τη…

12 Μαρτίου 2024

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα τείχη του Κάστρου του Ουίνδσορ – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα στο Μπερκσάιρ, με ένα αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του και να πέφτει…

12 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Ρέθυμνο: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα 13χρονο κοριτσάκι από το Ρέθυμνο έμεινε έγκυος από…

12 Μαρτίου 2024

Άνετη πριν το ντέρμπι η Αγία Άννα 5-0 την Αγχίαλο

Με άνεση η Αγία Άννα επιβλήθηκε 5-0 της Αγχιάλου και συνεχίζει να καταδιώκει τον Ολυμπιακό.…

12 Μαρτίου 2024

Απαντήσεις Μπέου για προσφυγή κι εξώδικα σε ΜΜΕ – Σε ένα μήνα η τελική μελέτη για τη Θεσσαλία

Σε ένα μήνα θα είναι έτοιμη η μελέτη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας και…

12 Μαρτίου 2024