Κόσμος

Θρίλερ στην Κύπρο: Χάκερ κατηγορείται για τη δολοφονία 31χρονου – Άγνωστο που έχει θάψει τη σορό

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο, καθώς ένας χάκερ φέρεται να σκότωσε έναν 31χρονο ο οποίο αγνοείτο. Ο 24χρονος είναι πλέον αντιμέτωπος και με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης, καθώς σε βάρος του εξασφαλίστηκε γραπτή μαρτυρία που τον θέλει να έχει εκμυστηρευθεί τον φόνο σε βάρος του θύματος.

Σύμφωνα με το philenews.com, το παζλ της δολοφονίας του 31χρονου έχει σχεδόν συμπληρωθεί και το μόνο πού υπολείπεται είναι να εντοπιστεί πού έχει δολοφονηθεί και θαφτεί το θύμα. Χθες, ο 24χρονος χάκερ οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με τον επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λεμεσού να αιτείται την ανανέωση της κράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες.

Ο 24χρονος ύποπτος επανασυνελήφθη και πλέον είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της συνωμοσίας, φόνου εκ προμελέτης, παράνομης κατοχής πιστολιού, παράνομης κατοχής και μεταφοράς σφαιρών. Επίσης, αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απαγωγής με σκοπό τον φόνο και εμπρησμού οχήματος. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα και ανανέωσε την κράτησή του, με τον δικηγόρο του Μάριο Σιαηλή, να μην φέρει ένταση.

Η θεληματική κατάθεση που έδωσε ο 71χρονος συλληφθέντας και θείος του 24χρονου ήταν καθοριστική. Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο, στις 30 Απριλίου ο 71χρονος προέβη σε γραπτή κατάθεση όπου ανέφερε ότι το πρωί της 21ης Απριλίου, ενώ κοιμόταν στην οικία του, τον επισκέφθηκε ο ύποπτος και αφού τον ξύπνησε, υπό την απειλή πιστολιού τον υποχρέωσε να μεταβούν μαζί στο πεδίο βολής του Παλιομετόχου για να κάψουν το όχημα του θύματος. Είπε ακόμη ότι ο 24χρονος του αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει το θύμα με πιστόλι και στη συνέχεια τον έθαψε.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το