Ελλάδα

Θρίλερ στην Αίγινα: Άφαντος παραμένει Γερμανός θιασάρχης

Ο Γερμανός υπήκοος Άξελ Βάλτερ αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο όπου έκανε διακοπές στην Αίγινα. Φίλοι, ηθοποιοί και συνεργάτες του, από το Μπόχουμ της Γερμανίας έκαναν δραματική έκκληση για την εξεύρεσή του μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ, που παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη.
Ο Άξελ Βάλτερ δημιούργησε πριν από 35 χρόνια το θέατρο «Θεαλότζι» και παραμένει ένα από τα πιο δημιουργικά πολιτιστικά πρότζεκτ της χώρας. Από την ίδρυση του ο Άξελ Βάλτερ και η σύντροφος του Γκούντρουν είχαν αφιερώσει τη ζωή τους. Ωστόσο, η άνοια της αγαπημένης του, τον κλόνισε. Τα στελέχη του θεάτρου τον είχαν προτρέψει να κάνει αυτό το ταξίδι για να ξαναβρεί το κέφι του και να γεμίσει τις μπαταρίες του, σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή.

Όταν πήγαν να τον παραλάβουν στο αεροδρόμιο της Γερμανίας στις 24 Αυγούστου όπως ήταν προγραμματισμένο, εκείνος δεν φάνηκε. Τρεις μέρες αργότερα ξεκίνησαν να τον αναζητούν όταν διαπίστωσαν ότι δεν πήγε σε ένα σημαντικό ραντεβού που είχε στις 27 του μήνα.
Τότε κάλεσαν την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων που έμενε και ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του. Η Ρενάτε είχε ειδοποιήσει και την Γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα. Δύο από τα μέλη του θιάσου με έξοδα της θεατρικής ομάδας ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να τον αναζητήσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το