Τοπικά

Θρίλερ στα Πλατανίδια: Βρέθηκε όπλο στο πίσω κάθισμα του ΙΧ του 61χρονου αυτόχειρα

Νέα εξέλιξη χθες στην υπόθεση της αυτοπυρπόλησης 61χρονου Βολιώτη στο ΙΧ αυτοκίνητό του, το πρωί της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχωνίων και Πλατανιδίων. Σύμφωνα με τη “Θεσσαλία”  από τις έρευνες που έγιναν στον τόπο της πυρπόλησης, αποκαλύφθηκε πως ο 61χρονος είχε μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο και μάλιστα αυτό βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. Εικάζεται ότι ο φερόμενος ως αυτόχειρας πρώτα έβαλε φωτιά στο όχημά του και κατόπιν επιβιβάστηκε σε αυτό και αυτοπυροβολήθηκε, πριν αποτεφρωθεί…
Όπως είναι γνωστό, ο 61χρονος βρέθηκε καμένος στις 10.10’ το πρωί της Κυριακής από αλλοδαπούς εργάτες παρακείμενου κτήματος, οι οποίοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την φωτιά που είχε προκληθεί σε ελαιοπερίβολο, μεταξύ των περιοχών Λεχώνια και Πλατανίδια.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Π.Υ. Βόλου με πυροσβέστες και επικεφαλής τον διοικητή Χαράλαμπο Πόζογλου. Όταν έφθασαν στο σημείο, βρήκαν το όχημα ολοκληρωτικά κατεστραμμένο και τον οδηγό απανθρακωμένο.
Πρόκειται για τον 61χρονο Κ.Δ., υδραυλικό, που σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τραγικό τρόπο. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στο απονενοημένο αυτό βήμα, μετά από την απόφαση της συντρόφου του να δώσουν τέρμα στη σχέση τους, σε συνδυασμό με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετώπιζε. Αποφάσισε να αυτοπυρποληθεί δίπλα σχεδόν από το σπίτι της συντρόφου του… Η Αστυνομία υποστηρίζει πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης σκεφτόταν μέχρι και τη μετανάστευση στη Γερμανία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το