Ελλάδα

Θρίλερ με τον πέμπτο βουλευτή που θέλουν οι ΑΝΕΛ – Στη ΓΑΔΑ για μηνύσεις ο Νικολόπουλος

Στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στην Κρατική Ασφάλεια βρέθηκε στις 12:00 ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Νικολόπουλος έφτασε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει μήνυση (ακόμη και κατά του Πάνου Καμμένου) για απειλές και εκβιασμούς. Ο ανεξάρτητος βουλευτής από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου βρίσκεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αποχώρησε και κατευθύνθηκε στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, στην κηδεία του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Στο μεταξύ, τα τηλέφωνα τόσο του Νίκου Νικολόπουλου όσο και των συνεργατών του χτυπούσαν διαρκώς. Το ερώτημα όλων ήταν αν ισχύουν οι πληροφορίες για μηνύσεις. Οι συνεργάτες του ανεξάρτητου βουλευτή έλεγαν ότι έχουν αρκετή ώρα να επικοινωνήσουν με τον βουλευτή, ενώ ο Νίκος Νικολόπουλος δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Ούτε και στους δημοσιογράφους που τον συνάντησαν στην κηδεία του εφοπλιστή, θέλησε να μιλήσει.

Πάντως, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ψάχνει εναγωνίως έναν βουλευτή, προκειμένου να μην χάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα. Μέχρι στιγμής, διαθέτει τη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Κώστα Κατσίκη και τον Αριστείδη Φωκά, που εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα του. Συνολικά, δηλαδή έχει τέσσερις βουλευτές (συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου). Φυσικά, για την ώρα παραμένει στους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, τον οποίο, όμως, ο Π. Καμμένος θα διαγράψει μέχρι το βράδυ, όπως έκανε γνωστό το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα, ο Π. Καμμένος ζητεί από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα στο κόμμα.

Ταυτόχρονα, δύο βουλευτές που έφυγαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Καμμένος και Βασίλης Λαζαρίδης, σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, ανέφεραν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέψουν στους ΑΝΕΛ.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το