Ελλάδα

Θρίλερ με το άγριο έγκλημα στην Κύπρο- Ανακρίνεται ο υιοθετημένος γιος του ζευγαριού

Μυστήριο καλύπτει το στυγνό έγκλημα στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον ιστότοπο kathimerini.com.cy. η αστυνομία της Κύπρου ανακρίνει τον υιοθετημένο γιο του ζευγαριού που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού. Σημειώνεται ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης του σπιτιού και οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους. Τα θύματα του στυγερού εγκλήματος ήταν ο 60χρονος Γιώργος Χατζηγεωργίου καθηγητής στο English School και η 59χρονη σύζυγός του Ντίνα Σεργίου, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας.  Ο γιος του ζευγαριού ρωσικής καταγωγής έμαθε πρόσφατα ότι είναι υιοθετημένος. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους.

Σύμφωνα με το εργασιακό περιβάλλον του ζευγαριού, το τελευταίο διάστημα επικρατούσε ένταση στην οικογένεια, ενώ ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το