Ελλάδα

Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο νέων στο Μεσολόγγι

newego_LARGE_t_1101_54617083

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη δύο νέων ανδρών που εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Μεσολόγγι, ενώ οι αρχές δίνουν στην δημοσιότητα τον αριθμό πινακίδων του αυτοκινήτους τους, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με το agrinionews, μεγάλη αστυνομική δύναμη, από χθες το απόγευμα που σήμανε συναγερμός, με τη συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα και ομάδων διάσωσης από το Μεσολόγγι, «χτενίζουν» όλη την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου και της παραχελωίτιδας ελπίζοντας πως θα εντοπίσουν τον Βασίλη Γρατσάνη και τον Ιωάννη Κορδόση, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει αποτέλεσμα. Tην επιχείρηση της Αστυνομίας συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής κ.Ανδρικόπουλος ενώ έρευνες με πλωτό σκάφος της ΕΜΑΚ γίνονται και στον ποταμό Αχελώο.

Οι δύο άνδρες, γύρω στα 40 σε ηλικία, όπως έγινε χθες γνωστό διασκέδαζαν μετά την αλλαγή του χρόνου σε νυχτερινά κέντρα στην Πεντάλοφο και στο Νεοχώρι. Ωστόσο δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους οικείους τους που χθες το μεσημέρι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν ένα μαύρο Toyota Corolla με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885, κανένα ίχνος του οποίου προς το παρόν δεν βρέθηκε.

Η Αστυνομία πέραν των εκτεταμένων αναζητήσεων ενεργεί και ενδελεχή έρευνα για την υπόθεση λαμβάνοντας καταθέσεις και αξιολογώντας όλα τα στοιχεία. ‘Όπως προέκυψε μάλιστα τα κινητά τους σταμάτησαν να εκπέμπουν σήμα γύρω στις 5 τα ξημερώματα.

Χωρίς τίτλο

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το