Τοπικά

Θλίψη για τον θάνατο 22χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Την απέραντη θλίψη σκόρπισε χθες στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η είδηση του θανάτου ενός 22χρονου φοιτητή, του Παναγιώτη Ταρνάρη, που φέτος παρακολούθησε το τρίτο έτος σπουδών.
Η κηδεία του άτυχου φοιτητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα προχθές τα ξημερώματα, έγινε χθες στο μεσημέρι στα Μέγαρα, όπου διέμενε, ενώ συμφοιτητές παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία. Το Τμήμα διά του προέδρου του απέστειλε στεφάνι εκφράζοντας έτσι τα συλλυπητήριά του.
Η τραγική είδηση του θανάτου του 22χρονου έγινε γνωστή χθες το πρωί μέσα από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπου φίλοι του αποθανόντος από την αθλητική ομάδα που έπαιζε, ενημέρωσαν για το συμβάν, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά τους. Μέχρι και χθες το απόγευμα το τμήμα δεν είχε επίσημη ενημέρωση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο συνέβη προχθές τα ξημερώματα στα Μέγαρα.
Πάντως καθηγητές αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο φοιτητή, τόσο για την επιμέλειά του στις σπουδές, όσο και για τον χαρακτήρα του. Ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Ανδρίτσος ανέφερε πως με θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του φοιτητή μας. Είναι πολύ θλιβερό αυτό που συνέβη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το