Αθλητισμός

Θησέας και ΓΣ Αλμυρού επιχειρούν βήμα σωτηρίας στο αυριανό μεταξύ τους ματς

Η 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει μαγνησιώτικο ντέρμπι. Στην Αγριά θα κοντραριστούν αύριο στις 3 μ.μ. ο Θησέας με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Στη «Θ» μιλούν για το παιχνίδι οι προπονητές των ομάδων Λάκης Μπακάλης και Κώστας Βελιτζέλος.
Η αυριανή αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η νικήτρια ομάδα θα κάνει αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία της. Αναλυτικά:

Μπακάλης: Θα κριθεί στις λεπτομέρειες
Ο Θησέας έχασε την περασμένη εβδομάδα στη Νεοκαισάρεια, αλλά κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Του αρκεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.
Πάντως, οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο στο αυριανό παιχνίδι με τον ΓΣΑ. Ο προπονητής τους Λάκης Μπακάλης δήλωσε στη «Θ»: «Μπροστά μας έχουμε ένα μαγνησιώτικο ντέρμπι που φυσικά παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Συνήθως τέτοιου είδους παιχνίδια είναι «κλειστά» και χαρακτηρίζονται από τις δυνατές μονομαχίες . Έτσι και αυτό με τον Γυμναστικό περιμένω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν θέλουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να βγάλουμε πάθος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά».
Για το αυριανό ματς ο Βελεστινιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Αρκάδιου Δημητριάδη. Ενοχλήσεις αισθάνονται οι Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Μπόρας και γι’ αυτό η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη, ενώ το μόνο θετικό έχει να κάνει με την επιστροφή του Πέτρου Αγιασιώτη. Ο τελευταίος είναι στρατευμένος, αλλά αυτή την εβδομάδα έχει άδεια και δίνει το «παρών» στις προπονήσεις.

Βελιτζέλος: Παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία
Στον Γ.Σ. Αλμυρού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα, από τον οποίο θα επιδιώξουν το μεγαλύτερο βαθμολογικό όφελος, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν δύσκολο το ματς, όπως τόνισε στη «Θ» ο προπονητής τους Κώστας Βελιτζέλος: «Το ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες από τον ίδιο νομό, του δίνει μία ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο, εκείνο που το κάνει περισσότερο ενδιαφέρον για όλους είναι το βαθμολογικό κίνητρο που έχουν και οι δύο. Ο Θησέας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και όταν αγωνίζεται στο γήπεδό του έχει πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας όμορφος αγώνας. Όποια ομάδα δείξει ότι θέλει περισσότερο τους βαθμούς θα έχει περισσότερες πιθανότητές. Ας κερδίσει η καλύτερη στο γήπεδο».
Για το αν φοβάται ότι χάθηκε ο αγωνιστικός ρυθμός για τον Γ.Σ. Αλμυρού, μετά την αναβολή του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής με τον Πιερικό, ο Μακεδόνας τεχνικός είπε: «Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ίσα-ίσα που μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί και να περάσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Αυτό δεν μπορούσαμε να το κάνουμε την περασμένη εβδομάδα, που ενδιάμεσα είχαμε και τον αγώνα Κυπέλλου».
Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του κ. Βελιτζέλου, πλην του Δημήτρη Δημηνά, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μεταγραφή

Πραγματικότητα έγινε, μία πολιτική μεταγραφή η οποία συζητούνταν εδώ και αρκετό καιρό. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου,…

30 Ιανουαρίου 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Θα σε βρω» λέει στη γυναίκα που πιστεύει πως την κάρφωσε στην ΑΑΔΕ

Βέβαιη πως μία γυναίκα κρύβεται πίσω από καταγγελία στην ΑΑΔΕ για τη φοροδιαφυγή που εντοπίστηκε…

30 Ιανουαρίου 2024

Τιμητική

Την τιμητική τους είχαν οι εκδηλώσεις κοπής πίτας αυτό το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο τα αστυνομικά…

30 Ιανουαρίου 2024

Συνεχείς

Συνεχείς συσκέψεις είχε το Σάββατο από το πρωί με φορείς του Νομού ο υφυπουργός Κλιματικής…

30 Ιανουαρίου 2024

Ευδιάθετος

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας στην κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Ο υπουργός…

30 Ιανουαρίου 2024

Μάχες

«Θα δώσουμε μάχες» ανέφερε απευθυνόμενος προς τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ…

30 Ιανουαρίου 2024