Τοπικά

«Θηλιά» τα κόκκινα δάνεια για αγρότες και συνεταιριστικές οργανώσεις – Ζητούν να βρεθεί λύση

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) κ. Νικήτας Πρίντζος μαζί με τον Πρόεδρο του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρο Κοντό, έχουν προγραμματίσει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου συναντήσεις με αρμόδιους Υπουργούς αλλά και με Διοικήσεις τραπεζών και ιδιαίτερα με τους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ για θέματα που απασχολούν τους αγρότες αλλά και συνεταιριστικές οργανώσεις.

Ειδικότερα στους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ θα τεθεί υπόψη το θέμα των κόκκινων δανείων και θα ζητηθεί εκ μέρους του Συνδέσμου να βρεθεί λύση στο μεγάλο αυτό θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα αγροτών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων.
Όσοι αγρότες αλλά και Συνεταιρισμοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με οφειλές τους στην πρώην ΑΤΕ και επιθυμούν και την συνδρομή του Συνδέσμου μπορούν να απευθυνθούν στην Υποδιευθύντρια του Συνεταιρισμού Βόλου Θεοδοσία Ζλατούδη, στο τηλέφωνο 2421063845, προκειμένου αφενός να καταγραφεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αφετέρου να προσκομισθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

«Εκ μέρους του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και του Συνεταιρισμού μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων και ιδιαίτερα στο θέμα των οφειλών με την πρώην ΑΤΕ» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Πρίντζος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το