Τοπικά

Θετική η δημοτική αρχή στην επέκταση του Ξενία – Εγκρίθηκε η αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Αποφασισμένη είναι η δημοτική αρχή Βόλου να συμφωνήσει στην επέκταση του Ξενία, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Α. Μπέος. Η δήλωση έγινε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

Με αιχμή το «Ξενία» και τη νέα πτέρυγα, η δημοτική αρχή του Βόλου κατέθεσε πρόταση για αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, που περιλαμβάνει ωστόσο πολλές τροποποιήσεις και δεν αφορά μόνο το παραλιακό μέτωπο. Η πρόταση της τροποποίησης αφορά μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, η οποία θα περιλαμβάνει και την επέκταση με ειδικούς όρους δόμησης.

Ο κ. Αποστολάκης τόνισε πως η πόλη πρέπει να διασφαλίσει τον κοινόχρηστο χώρο. Η παράταξη συμφωνεί με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου αλλά ο επικεφαλής τόνισε πως υπάρχει υποψία για τον κοινόχρηστο χώρο και τόνισε πως η παράταξη θα ψηφίσει “λευκό” μέχρι να κατατεθεί η μελέτη. Η κ. Κοκκινάκη ψήφισε «υπέρ» στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και επιφυλάχθηκε να δει την μελέτη, ενώ η κ. Τσιτούμη από την ίδια παράταξη ψήφισε αρνητικά. Θετικά ψήφισε η παράταξη Καπούλα, η παράταξη Παπαδούλη, αρνητικά η ΛΑΣ, λευκό η Σόνια Χαρανά και θετικά ο Βασίλης Ζαχείλας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το