Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τι κρύβεται πίσω από την ομηρία του 29χρονου Ινδού

Ημέρες αγωνίας αλλά και βασανιστήρια πέρασε ένας 29χρονος Ινδός που ήταν όμηρος σε αποθήκη στον Δενδροπόταμο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, την απελευθέρωση του 29χρονου από αποθήκη σε περιοχή του Δενδροποτάμου, κατάφεραν έπειτα από οργανωμένοι επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.
Συνελήφθη ένας 22χρονος και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 37χρονου συνεργού του, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τα ναρκωτικά
Οι πληροφορίες λένε ότι ο 29χρονος διέμενε στην Αθήνα μαζί με τον πατέρα του, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει μια δουλειά.
Εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος φέρεται ότι «έμπλεξε» σε συναλλαγές ναρκωτικών, γεγονός το οποίο συνδέεται -εκτιμούν αστυνομικοί- με την απαγωγή του.

Όταν οι αστυνομικοί, έπειτα από καταγγελία, κατάφεραν να βρουν στην αποθήκη στον Δενδροπόταμο τον 29χρονο Ινδό, ο ίδιος έφερε χτυπήματα από γροθιές στο πρόσωπο του. Οι φερόμενοι ως απαγωγείς του Ινδού, όσο ο ίδιος ήταν όμηρος στα χέρια τους, ζητούσαν να τους επιστραφούν -από συγγενικά πρόσωπα του 29χρονου- χρήματα που ισχυρίζονταν ότι τους χρωστούσε.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, οι φερόμενοι ως απαγωγείς αξίωναν το ποσό των 20.000 ευρώ από ναρκωτικά, με τους ίδιους να ισχυρίζονται πως έχουν εισπράξει μόλις 250 ευρώ.

Στο στόχαστρο οι «τσιλιαδόροι»
Μπορεί η περιπέτεια του 29χρονου Ινδού να τελείωσε μετά την επέμβαση των αστυνομικών, οι έρευνες της ΕΛ.Α.Σ, όμως, συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων δύο ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου κράτησης.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το