Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η κατάθεση του 24χρονου ράπερ Lamanif στην Ασφάλεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου η κατάθεση του 24χρονου ράπερ Lamanif στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο οποίος είχε εξαφανιστεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.
Ο 24χρονος ράπερ βρέθηκε από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσσαλονίκη. Συνοδεία αστυνομικών ο κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας πήγε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύων νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μετά την ολοκλήρωσή τους οδηγήθηκε στη Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και από το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου δίνει κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη και εξαφανίστηκε. Ανάλογα με την έκβαση της κατάθεσης είτε θα κλείσει ο φάκελος είτε θα είτε θα οι Αστυνομικές αρχές θα συνεχίσουν την διερεύνηση της υπόθεσης. Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής.

Ερχεται η μητέρα του στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία
To Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία, ενώ λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς συνέβη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους του για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το