Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε χειρουργείο υποβλήθηκε η 39χρονη που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η 39χρονη Άννα Δεπώλα που τραυματίστηκε από την φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Η 39χρονη έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης με τουρκικό ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπαιδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης, σύμφωνα με το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος και την αποκατάσταση του κατάγματος.

Η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο.

Πηγή:protothema

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αυτό είναι το… made in Λάρισα αεροπλάνο που θα χρησιμοποιούν για εκπαίδευση οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας! (βίντεο)

Έκπληκτοι οι διερχόμενοι και περίοικοι στην λεωφόρο Καραμανλή στη Λάρισα παρακολουθούσαν τις τεράστιες ειδικές πλατφόρμες…

25 Νοεμβρίου 2023

Δύσκολη νίκη πέτυχε η Αγία Άννα με 0-1 επί της Αγχιάλου – Τα αποτελέσματα των πρωταθλημάτων ΕΠΣΘ

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε της Αγχιάλου με 1-0 εκτός έδρας η Αγία Άννα για την…

25 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία στο Παρίσι – Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από μια πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της…

25 Νοεμβρίου 2023

Δημοκρίτειο: Έξι πρώην φοιτητές καταγγέλλουν πως διώκονται άδικα για συνδικαλισμό εναντίον καθηγητή – Τον κατηγορούν για ακροδεξιά ρητορεία

Σε δίκη οδηγούνται έξι πρώην φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, 7 χρόνια μετά, και με…

25 Νοεμβρίου 2023

Νικόλας Ντουρτουρέκας: Η μαύρη μαγεία και οι εκκλήσεις στην πανσέληνο πίσω από τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα

Τον φάκελο του μυστηριώδους θανάτου του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα, στα Σπάτα, στις 14 Ιουλίου…

25 Νοεμβρίου 2023

Μάλλον

«Αν τελικά φτάσουμε σε μια κοινωνία όπου θα χρειάζεται να δουλεύεις μόνο τρεις ημέρες την…

25 Νοεμβρίου 2023