Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μήνυσε τον εξαφανισμένο οδηγό ταξί για υπεξαίρεση ο ιδιοκτήτης – Παραμένει άφαντος

Διανύοντας τη δεύτερη εβδομάδα του θρίλερ με τον εξαφανισμένο οδηγό που τον ψάχνει τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο η Ελληνική Αστυνομία και οι συνάδελφοί του, ο Άνθιμος Σαχπαζής οδηγήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων – Μενεμένης ώστε να υποβάλει μήνυση για υπεξαίρεση σε βάρος του οδηγού του, που είχαν υπογράψει συμφωνητικό εκμίσθωσης του ταξί από το περασμένο καλοκαίρι.

 

Ο ιδιοκτήτης επεσήμανε πάντως στο ThessToday.gr ότι «σημασία έχει να βρεθεί ο άνθρωπος και μετά το ταξί» ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει εντοπιστεί ο πατέρας του εξαφανισμένου οδηγού, ο οποίος ενημερώνεται για την πορεία των ερευνών. «Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μενεμένης εντόπισαν τον πατέρα του, ο οποίος πλέον είναι ενήμερος για το ζήτημα. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βρεθεί ο άνθρωπος. Ψάχνω και τον οδηγό μου και το αμάξι μου», ανέφερε στο ThessToday.gr ο κ. Σαχπαζής.

«Δεν τον έχει δει κανένας»
Σύμφωνα με τον ίδιο, το τηλέφωνο του οδηγού παραμένει κλειστό και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ούτε ένα σημάδι ζωής. «Τον ψάχνουν όλα τα ταξί. Εδώ και τόσες ημέρες δεν τον έχει δει κανένας συνάδελφος στις πιάτσες, όπως ούτε και το αυτοκίνητο», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του ταξί. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καρατάκης, μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Ταμίας στο Σωματείο «Ερμής» δήλωσε στο ThessToday.gr ότι «έχουν δοθεί τα νούμερα από τις πινακίδες στα ραδιοδίκτυα όλων των ταξί. Όλοι οι συνάδελφοί του ξέρουν τα στοιχεία του οχήματος, όμως εδώ και τόσες ημέρες δεν τον έχει δει κανένας».

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το