Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο χρέωσε 1 ευρώ τον πάγο στο ποτό – «Είναι ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια»

Δεν πιστεύαν στα μάτια τους πελάτες bar-restaurant στη Θεσσαλονίκη όταν στον λογαριασμό τους είδαν ότι είχαν χρεωθεί 1 ευρώ για τον πάγο που είχε μέσα το ποτό τους.

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου που μίλησε στο MEGA υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο αλλά για ένα «ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια».

«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη» απάντησε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του εστιατορίου.

Ο πάγος που χρεώθηκε επιπλέον 1 ευρώ είναι ένας μεγάλος κύβος ο οποίος λόγω της μεγάλης μάζας σε σχέση με την επιφάνειά του, λιώνει πιο αργά από το συνηθισμένο, διατηρώντας το ποτό στην ιδανική θερμοκρασία με το λιγότερο δυνατό νέρωμα.

Καταστηματάρχες λένε ότι η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50% προσθέτοντας, όμως, ότι η χρέωσή του μπορεί να γίνει μόνο αν αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.

«Εφόσον είναι ένα προϊόν το οποίο το αγοράζω, θεωρητικά μπορώ και να το πουλήσω. Σε αυτήν τη λογική όμως θα έπρεπε να πουλάω και το λάδι στη σαλάτα και το αλάτι στα φαγητά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Γαϊτανίδης

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το