Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για ξυλοδαρμό μαθήτριας από ανήλικες

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει μαθήτρια να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικα κορίτσια, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί, αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση και η συμμετοχή σε αυτήν -για τα άτομα που διακρίνονται να είναι παρόντα στο συμβάν- καθώς και της καταχώρησης και αποθήκευσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που σχετίζεται με την καταγραφή του ξυλοδαρμού σε βίντεο.

Στην έρευνα που θα κληθεί να φέρει εις πέρας το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα αναζητηθούν τα άτομα που διακρίνονται να χτυπούν βίαια το κορίτσι, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Παράλληλα, θα κληθούν να καταθέσουν η παθούσα, οι γονείς της, καθώς και άλλα πρόσωπα που πιθανώς συνδέονται με το συμβάν, ενώ ο εισαγγελέας ζητά να προσκομιστούν ιατρικοί φάκελοι και η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το