Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δέντρο ξεριζώθηκε και… έπεσε πάνω σε ταξί (video)

Η κακοκαιρία πλήττει από νωρίς σήμερα τη Βόρεια Ελλάδα με πολλά προβλήματα να σημειώνονται κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ένα δένδρο ξεριζώθηκε, λόγω των ισχυρών ανέμων, δίπλα στην πιάτσα στην Καμάρα στο κέντρο της πόλης και έπεσε σχεδόν επάνω σε ένα ταξί στο οποίο είχαν μόλις επιβιβαστεί δύο γυναίκες.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 17:30, δύο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε ταξί στην πιάτσα απέναντι από την Καμάρα, στην οδό Δ. Γούναρη, στο κέντρο της πόλης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μπόρα συνοδεία ανέμων. Μόλις μπήκαν στο όχημα, κι ενώ η κούρσα ξεκινούσε, ένα παρακείμενο μεγάλο δένδρο κυριολεκτικά ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω στη δεξιά πλευρά του ταξί. Για καλή τους τύχη το δένδρο και τα κλαδιά του δεν έπεσε ακριβώς πάνω στο όχημα, προκαλώντας φθορές μόνο στον δεξιό καθρέφτη και την κολόνα του συνοδηγού.

Όπως είναι λογικό, τόσο οι δύο γυναίκες όσο και ο οδηγός τρομοκρατήθηκαν. Λίγα λεπτά μετά φαίνονταν ταραγμένοι, αλλά και ανακουφισμένοι που δεν συνέβη κάτι χειρότερο, αφού δεν υπήρξε τραυματισμός.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το