Άρθρα

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ: Χωρίς αυτολογοκρισία και αποκλεισμούς

opengraph_logo

Μια ανεξάρτητη από κάθε είδους συμφέροντα ομάδα δημοσιογράφων αναλάβαμε την αποκλειστική ευθύνη λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφημερίδας e-thessalia.gr.
Όσα γράφονται και ανεβαίνουν στον ιστότοπο αυτό αποτελούν δική μας ευθύνη. Για τα γεγονότα υπεύθυνοι είναι αυτοί που τα δημιουργούν. Για την ερμηνεία, την σκοπιμότητα ή την αποτελεσματικότητά τους, έχουμε λόγο. Και θα τον εκφράζουμε με παρρησία, χωρίς αυτολογοκρισία στο όνομα οποιασδήποτε σκοπιμότητας πολιτικής ή οικονομικής.
Και βέβαια πάντα επώνυμα.
Για διαφορετικές εκτιμήσεις, σκέψεις, απόψεις, η εφημερίδα μας θα είναι ανοιχτή σε όλους. Χωρίς αποκλεισμούς. Και πολύ περισσότερο σε συναδέλφους που από διαφορετικούς δρόμους ασκούν το δικαίωμά τους στην επαγγελματική τους επιβίωση. Και σ’ αυτούς ακόμα που δεν δίστασαν από την πρώτη στιγμή να μας δικάσουν για τις προθέσεις μας, να μας τοποθετήσουν κάπου, να μας «στιγματίσουν», με στόχο να μας αποδυναμώσουν. Τους συνιστούμε περισσότερη υπομονή και λιγότερη ανασφάλεια.
Ας μας παρακολουθήσουν καθημερινά και έχουμε τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά και την αντικειμενικότητα και την υπευθυνότητά μας.
Αυτό πάλι καθόλου δεν σημαίνει ότι διεκδικούμε το αλάθητο. Αξιολογούμε κάθε κριτική που ασκείται, όσο αυστηρή κι αν είναι, και αυτό αποτελεί την πηγή της διαρκούς ανανέωσής μας, την πυξίδα της καθημερινής μας παρουσίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το