Τοπικά

«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ Μπέου – Παπατόλια με ύβρεις και απρεπή πρόκληση

mpeos-papatolias

Ένα ακόμη «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του Αχ. Μπέου και του Απ. Παπατόλια παίχτηκε σήμερα μέσα και έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Η σκληρή κόντρα των δυο ανδρών που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το επισιτιστικό πρόγραμμα και η ανταλλαγή ύβρεων συνεχίστηκε και μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν τέθηκε το θέμα της συμμετοχής του δήμου στο επισιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας, όπου διαφώνησε το ΚΚΕ για τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.
Ο Α. Παπατόλιας, στην τοποθέτησή του, έδωσε συγχαρητήρια στη Διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου και τόνισε ότι η προσπάθεια είναι αξιέπαινη. Στη συνέχεια, ενώ ζητούσε ενημέρωση από τον κ. Σαββάκη για την προετοιμασία του δήμου, αναφορικά με τη συνέχεια του προγράμματος, ξαφνικά ο Α. Μπέος άρχισε να φωνάζει πως ο Α. Παπατόλιας είναι εκτός θέματος, γελούσε κοροϊδευτικά και τον αποκαλούσε «τεμπελάκη», που δεν έχει δουλέψει ποτέ και άλλα τέτοια. Ο Α. Παπατόλιας αποκάλεσε τον Μπέο «παράγκα», τον προέτρεψε να πάει να στήσει κανένα στοίχημα, είπε ότι ο ίδιος έχει να επιδείξει βιογραφικό και επιστημονική πορεία, ενώ δεν είναι γνωστό πού έχει δουλέψει ο Μπέος. Το «χάος» συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, πριν ψηφιστεί το θέμα. Η συνέχεια ωστόσο δόθηκε στους διαδρόμους. Κατά την έξοδό του από την αίθουσα του Συμβουλίου, ο Α. Παπατόλιας μετά από απρεπή πρόκληση που δέχτηκε από τον Α. Μπέο, τον αποκάλεσε «γουρούνι» και «φυλακόβιο», ενώ τον συγκράτησε άνθρωπος του δημάρχου για να μην του επιτεθεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το