Τοπικά

Θερμή υποδοχή του Παύλου Μαρκάκη στα νησιά των Σποράδων

Ουσιαστική προεκλογική περιοδεία έκανε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα νησιά των Σποράδων ο υποψήφιος της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ Παύλος Μαρκάκης.
Άριστος γνώστης της τοπικής κοινωνίας επικοινώνησε με του Σκιαθίτες στα στέκια τους και μίλησε με τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού για την φετινή καθημερινότητα και για τα πραγματικά προβλήματα της τουριστικής περιόδου.
Οι επικοινωνία του με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες ήταν για τον μελλοντικό προγραμματισμό της Σκιάθου έγινε χωρίς επικοινωνιακές αναρτήσεις. Δείχνουν ότι θα εμπιστευτούν ξανά τον Παύλο Μαρκάκη και θα ήθελαν να είναι δίπλα τους σαν Βουλευτής για να ανοίξουν νέοι ορίζοντες σε υποδομές και τουριστικές δράσεις.

Στη Σκόπελο διέθεσε αρκετό χρόνο για να ενημερώσει και να ενημερωθεί. Έτσι μπόρεσε να δει κατοίκους, νέους αυτοδιοικητικούς και επιχειρηματίες σε όλους τους οικισμούς (Λουτράκι – Γλώσσα – Ελιος – Κλήμα και χώρα Σκοπέλου).

Η Αλόννησος ήταν πραγματικά μια έκπληξη. Τα ποσοστά της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ ήταν σημαντικά και τα μηνύματα είναι ότι στις Εθνικές εκλογές θα διπλασιαστούν.

Περιοδεία Παύλου Μαρκάκη σε Νέα Αγχίαλο, Σούρπη και Πτελεό
Ξέφυγε από τις στερεότυπες συγκεντρώσεις και περπάτησε όλα τα στέκια στην Νέα Αγχίαλο, στα μαγαζιά της ΣΟΥΡΠΗΣ και στην Πλατεία του ΠΤΕΛΕΟΥ ο υποψήφιος Βουλευτής με την ‘’Ελληνική Λύση’’ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ
Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν μεγάλη δεδομένου ότι ο Παύλος Μαρκάκης είναι γνωστός στην περιοχή από την μακροχρόνια και επιτυχημένη δραστηριότητά του.
Η προθυμία των κατοίκων να ψηφίσουν την ‘’Ελληνική Λύση’’ του Κυριάκου Βελόπουλου προδικάζει μεγαλύτερο ποσοστό από το 5% των Ευρωεκλογών και δίνει προοπτικές για μια έδρα στην ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το