Τοπικά

Θερμή υποδοχή στον Θανάση Λιούπη σε Νέα Αγχίαλο, Αϊδίνι και Μικροθήβες 

Τη Ν. Αγχίαλο, το Αϊδίνι και τις Μικροθήβες επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Αθανάσιος Λιούπης.

Οι κάτοικοι των περιοχών του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, καθώς είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να μιλήσουν μαζί του, να του εκφράσουν τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους, αλλά και να του δείξουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Το κυρίαρχο ζήτημα ήταν αυτό του πρωτογενούς τομέα και της στήριξης που χρειάζονται οι αγρότες και οι παραγωγοί, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν και να εργάζονται στον τόπο τους.

Στις φυλακές Κασσαβέτειας
Ο υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε και τις φυλακές Κασσαβέτειας, όπου μίλησε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά με κυρίαρχα την υποστελέχωση, τις παλαιές δομές, αλλά και τον πεπαλαιωμένο εξοπλισμό για τις αγροτικές εργασίες.
Ο κ. Λιούπης τόνισε πως θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα του προσωπικού.

Με το Σύλλογο Ερασιτεχνών Ν. Μαγνησίας
Για τη σπουδαιότητα της άθλησης σε όλες τις ηλικίες μίλησε ο κ. Λιούπης με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπάκα αλλά και μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ν. Μαγνησίας σε συνάντησή τους στο Βασδέκειο.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε πως ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ποιότητα ζωής και την υγεία του ανθρώπου και φυσικά η άθληση αφορά όλες τις ηλικίες.

Σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Λιούπης επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει στη Σούρπη και την Αμαλιάπολη.

Αύριο, Παρασκευή 5 Ιουλίου θα επισκεφθεί στις 9:30 τη λαϊκή αγορά και την πλατεία του Αλμυρού, στις 12:00 την Ευξεινούπολη –καφενείο Θεοδώρου-, στις 13:00 το Κρόκιο, ενώ το βράδυ στις 22:30 θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το