Τοπικά

Θερμή υποδοχή για τον Μιχ. Μιτζικό σε περιοδεία το Σαββατοκύριακο σε Αφέτες, Άφησο και Κορώπη

Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» κ. Μιχ. Μιτζικό στη διάρκεια περιοδείας του το Σαββατοκύριακο στις Αφέτες, την Άφησο και την Κορώπη. Συνομιλώντας με τους κατοίκους, προχώρησε στην καταγραφή των προβλημάτων, λαμβάνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για στήριξη και νίκη ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, ενώ δεσμεύτηκε για άμεση προώθηση και επίλυση ως νέα Δημοτική Αρχή.

Οι κάτοικοι στις Αφέτες ζήτησαν από τον κ. Μιτζικό να μεριμνήσει ως νέα Δημοτική Αρχή για την καλύτερη πυροπροστασία της περιοχής, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να δεσμεύεται πως θα δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν στο έργο αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης. «Δεσμευόμαστε να δώσουμε λύσεις στα σοβαρά αυτά θέματα» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου.
Επίσης, οι κάτοικοι στις Αφέτες ζήτησαν να δώσει έμφαση στην αποκατάσταση των προβλημάτων στην αγροτική οδοποιία, καθώς και στην οργάνωση της καθαριότητας, τονίζοντας πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους δυο αυτούς τομείς είναι πολλά.

Στην Άφησσο ο κ. Μιτζικός δεσμεύτηκε για την καλύτερη αξιοποίηση του μικρού λιμένα, καθώς και την επίλυση του κυκλοφοριακού αλαλούμ που επικρατεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο λόγω των σοβαρών προβλημάτων στάθμευσης που αντιμετωπίζει το χωριό, με την εξεύρεση νέων χώρων πάρκινγκ, ενώ οι κάτοικοι έθεσαν και το θέμα της καθαριότητας, ζητώντας να μεριμνήσει για την επίλυσή του.
Επίσης, στην Κορώπη, οι κάτοικοι έθεσαν υπόψη του κ. Μιτζικού την επικινδυνότητα του επαρχιακού δρόμου Βόλου- Τσαγκαράδας λόγω της αυξημένης ταχύτητας που αναπτύσσουν τα διερχόμενα ΙΧ στο τμήμα που περνά μέσα από το χωριό, ενώ ο κ. Μιτζικός δεσμεύτηκε να εξετάσει διεξοδικά το θέμα της πολεοδομικής οργάνωσης με την εφαρμογή του ΣΧΟΟΑΠ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το