Αθλητισμός

Θερμά λόγια των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για τους φιλάθλους

Εκστασιασμένοι με τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η θερμή υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε από εκατοντάδες φιλάθλους στην επίσημη «πρώτη» δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Όλοι οι παίκτες σχολίασαν ευμενώς στις στιγμές που έζησαν, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι θα κάνουν τα πάντα για να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει.

Σχετικές δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκαναν πέντε ποδοσφαιριστές, οι «παλαιοί» Φίλιππος Σκοπελίτης και Κλεβίς Κόλα, καθώς και οι νεοφερμένοι Γιάννης Ντινιωτάκης, Ζαχαρίας Καβουσάκης και Στέργιος Ψιάνος. Αναλυτικά:

Φίλιππος Σκοπελίτης: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Έχουμε μπροστά μας μία ιδιαίτερη χρονιά που πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι μία πολύ καλή χρονιά. Είναι πολύ συγκινητικό το φετινό ξεκίνημα, αφού όλοι οι παίκτες βλέπουμε πολύ κόσμο που ήρθε να μας συμπαρασταθεί. Εκτός των φιλάθλων βλέπουμε και τους παλαιμάχους να είναι δίπλα μας, όπως και η διοίκηση. Νομίζω πως δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά φέτος.

Μεγάλο στοίχημα για μένα προσωπικά, αλλά και τους άλλους αρχηγούς είναι να καταφέρουμε να βάλουμε τα νεαρότερα παιδιά στο κλίμα της ομάδας, κάτι που δεν καταφέραμε πέρυσι και γι’ αυτό έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον υποβιβασμό. Βλέποντας αυτό τον κόσμο σήμερα (σ.σ. τη Δευτέρα) θεωρώ ότι κάθε Κυριακή θα είναι δίπλα μας γεμίζοντας τις κερκίδες του γηπέδου. Η βοήθειά των φιλάθλων θα είναι καθοριστική για να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσουμε με τη διοίκηση και τον προπονητή. Είμαι βέβαιος ότι φέτος όλα θα πάνε καλά…».

Γιάννης Ντινιωτάκης: «Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πρώτα από όλα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι έχουμε έρθει σε μία μεγάλη ομάδα και όπως είναι λογικό στόχος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει, όπως επιβάλλεται από το σήμα και τη φανέλα του. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να πούμε πολλά λόγια. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, παίκτες και προπονητές, για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κάνουμε… ταμείο».

Ζαχαρίας Καβουσάκης: «Χαίρομαι που έχω έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι μία από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες. Δεν ήταν δύσκολο να πω το «ναι» στην πρόταση που μου έγινε διότι υπήρξε σωστή προσέγγιση από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη που φυσικά ήξερα ότι εκπροσωπούσαν έναν ιστορικό σύλλογο. Οπότε και για μένα ήταν εύκολη απόφαση να κατέβω μια κατηγορία, εφόσον επρόκειτο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ελπίζω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να ξαναγυρίσει εκεί που του αξίζει».

Κλεβίς Κόλα: «Η ομάδα κάνει μια καινούργια αρχή με πολλά νέα πρόσωπα και πολλή αισιοδοξία. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φιλάθλους που ήρθαν στην Άλλη Μεριά για την πρώτη προπόνησή, αφού έδωσαν ξεχωριστό χρώμα σε αυτή. Να ευχηθώ να είμαστε υγιείς και να γίνει αυτό το «χτίσιμο» της ομάδας πάνω σε στέρεες βάσεις, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Στέργιος Ψιάνος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο δίπλα της. Βρέθηκε σε μία δύσκολη θέση και σε μία κατηγορία που δεν θα έπρεπε να ανήκει, αλλά είμαστε εδώ για να τη βοηθήσουμε να αναδειχθεί, να φέρει τους φιλάθλους ακόμη πιο κοντά, να παίζει καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα κάνει τον κόσμο να χαίρεται να μας βλέπει και βέβαια να κάνουμε ένα βήμα πιο πάνω. Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα πούμε μέσα στα γήπεδα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το