Τοπικά

“Θέρισαν” αιωνόβια λεύκα οι ισχυροί άνεμοι στη Σκόπελο

skopelos 1

“Θύμα” των ισχυρών ανέμων έντασης 7-8 μποφόρ που έπνεαν χθες και στη Σκόπελο, έπεσε μια αιωνόβια λεύκα στον Περιφερειακό δρόμο του νησιού, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στα κάγκελα του Κλειστού Γυμναστηρίου. Δένδρα έπεσαν, επίσης, στη Γλώσσα και το Νέο Κλήμα. Η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Σκοπέλου, αλλά και η Πυροσβεστική εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στην e-thessalia.gr ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης, ο δυνατός αέρας προκάλεσε την πτώση μιας αιωνόβιας λεύκας, διαμέτρου ενός μέτρου περίπου, έξω από το προαύλιο του Κλειστού Γυμναστηρίου, κοντά στο Κέντρο Υγείας του νησιού, γύρω στις 8:30 μ.μ. «Έπεσε με πάταγο και έριξε κάτω τα κάγκελα του προαυλίου. Ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανείς από το σημείο, ούτε υπήρχε διερχόμενο ή σταματημένο αυτοκίνητο. Καλέσαμε την Πυροσβεστική που έσπευσε και τεμάχισε το δένδρο. Σήμερα συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις στην περιοχή, χαμηλώνοντας τα δέντρα, γιατί αποδεικνύονται επικίνδυνα».
Επιπλέον, οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν βλάβη στους αναμεταδότες του τηλεοπτικού ψηφιακού σήματος και οι κάτοικοι έμειναν χωρίς τηλεόραση για αρκετές ώρες.

skopelos 2

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το