Αθλητισμός

Θερινό καμπ Shinkyokushinkai στις Κουκουναριές της Σκιάθου

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τη Σκιάθο και μετά από επιθυμία και αίτημα των εκπαιδευτών, αθλητών και μελών της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai διοργανώνεται από 3 έως 7 Ιουλίου 2019 το 22ο Ελληνικό summer camp Shinkyokushinkai στο ξενοδοχείο Golden Beach, στην περιοχή Κουκουναριές.
Συνδιοργανωτής θα είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.
Τις ημέρες διαμονής και οργάνωσης του καμπ, πραγματοποιούνται καθημερινά στην παραλία στις Κουκουναριές δίωρες προπονήσεις, πρωινές και απογευματινές ώρες. Την τελευταία ημέρα πραγματοποιούνται προαγωγικές εξετάσεις βαθμών DAN , όπου συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι αθλητές και εκπαιδευτές, ενώ ακολουθούν φιλικοί αγώνες μεταξύ των ομάδων. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ακολουθεί το αποχαιρετιστήριο πάρτι (Sayonara party) και το επίσημο δείπνο των αποστολών και των εθνικών ομάδων όπου ανταλλάσσονται αναμνηστικά δώρα και απονέμονται τα πτυχία στους συμμετέχοντες.

Την όλη οργάνωση του θερινού καμπ ανέλαβε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης με την Sensei Βίκυ Κοσμίδου. Στο καμο, εκτός των Ελλήνων συμμετεχουν και ξένοι εκπαιδευτές και πρωταθλητές, μεταξύ των οποίων οι Άγγλοι Sensei John Heath και Οwen Bentley, o Branch Chief της Γαλλίας Sebastien, ενώ επίσημος καλεσμένος είναι ο κορυφαίος και ένας από τους παλαιότερους δασκάλους, o Άγγλος αρχηγός εκπρόσωπος Shihan Cyril Andrews, από τους τελευταίους μαθητές του Sosai Oyama του ιδρυτή του πιο σκληρού στυλ επάφης.
O Shihan Cyril Andrews στις 9η Ιουλίου θα διδάξει σε σεμινάριο στον μοναδικό σύλλογο της Αγριάς που καλλιεργεί το Shinkyokushinkai, τον «Μαχητή» με τον προπονητή της ΓΓΑ Sensei Γιάννη Κρίσιλα. Το σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους τους αθλητές και εκπαιδευτές που ασχολούνται με τα μαχητικά στυλ επαφής. Στο καμπ θα διδάξουν οι Έλληνες Shihan Γιώργος Κοσμίδης και Οτάριο Μελικιάδης, ενώ ξεχωριστή θα είναι η διδασκαλία του Άγγλου δασκάλου, Shihan Cyril Andrews.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το