Πολιτισμός

Θερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας με προσκεκλημένο τον Ανδρέα Κατσιγιάννη

Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού θα διεξαχθεί στις 12-14 Ιουλίου το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας, η 61η διοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, από το 2013 που ιδρύθηκε.
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Μαγνησίας. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο κιθαριστής και παιδαγωγός Τάσος Ιωακειμίδης.

Επίσημος προσκεκλημένος της διοργάνωσης είναι ο διεθνώς καταξιωμένος Βολιώτης μουσικός Ανδρέας Κατσιγιάννης, ενώ ξεχωριστή τιμή αποτελεί η συμμετοχή του φημισμένου Cyprus Guitar Trio με τους Κυπρίους κιθαριστές Βασίλη Αβραάμ, Σωκράτη Λεπτό και Γιώργο Χριστοφή. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα εμφανιστεί η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου, με τη σύμπραξη του διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιου Γκόλγκαρη και των Βολιωτών κιθαριστών Ντίνου Γκρίνια και Γεράσιμου Σιούρα, μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή Κώστα Ζεμπίλα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το