Αθλητισμός

Θεοδώρου: Τακτική προσήλωση και ισορροπία στο παιχνίδι μας

Ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει υποστεί τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς χωρίς καν να σημειώσει γκολ. Αυτό από μόνο του προσδίδει τον χαρακτηρισμό «ζωής ή θανάτου» στο αυριανό παιχνίδι με τον Φωκικό στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» (4.30 μ.μ.).

Στον Γυμναστικό σκέφτονται μόνο τη νίκη, με τον προπονητή Θάνο Θεοδώρου να επισημαίνει στη «Θ» ότι για να έλθει το «τρίποντο» χρειάζεται να είναι το ίδιο καλή η επιθετική με την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

«Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για την μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών υπολογίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών σε εντός έδρας αγώνα. Εξάλλου πρέπει να σπάσουμε και το… ρόδι. Σε τρία ματς που έδωσε η ομάδα στο πρωτάθλημα όχι μόνο δεν πήρε βαθμό, αλλά δεν πέτυχε και γκολ.

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό με τον Φωκικό, συνήθως κερδίζει η ομάδα που θα δείξει ότι θέλει περισσότερο τους τρεις βαθμούς. Από την πλευρά μας οφείλουμε να έχουμε τακτική προσήλωση και ισορροπία στο παιχνίδι μας. Οπωσδήποτε να υπάρχει επιθετικότητα, αλλά και αντίστοιχα καλή αμυντική λειτουργία. Εξάλλου, ακόμη και με… μισό-μηδέν να νικήσουμε πάλι τρεις βαθμούς θα πάρουμε. Αυτό είναι το ζητούμενο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το