Πολιτισμός

Θεματική παράσταση στο Lab Art theater – «Rejection» από τους Dirty Granny Tales

Μέσα από δρόμους που δεν είχε τολμήσει ποτέ μέχρι τώρα, η ομάδα Ελλήνων που κατοικοεδρεύει στο Βερολίνο, θα μεταδώσει την αφήγηση σε μια άλλη διάσταση.
Το Rejection είναι έργο εμπνευσμένο από τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ed Gein, που έχει δώσει το ερέθισμα για τη δημιουργία διάφορων δολοφονικών χαρακτήρων στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο.

Λίγα λόγια για το έργο: H ιστορία περιγράφει τη σχέση μιας αυταρχικής μητέρας με τον γιο της. Μια μάνα που δεν επέτρεψε στο παιδί της να νιώσει αγάπη από κανέναν εκτός από την ίδια. Ένα παιδί, που η μόνη του επαφή του με τον έξω κόσμο, ήταν μέσα από ένα μικρό παράθυρο. Ένα παιδί, για το οποίο το παιχνίδι και το χαμόγελο των άλλων παιδιών έμενε πάντα απρόσιτο. Η στερημένη παιδική του ηλικία τον μετέτρεψε σ’ ένα πλάσμα αποκρουστικό και η απόρριψή του από τους ανθρώπους ήταν αναπόφευκτη. Η ανάγκη του για κοινωνική επαφή τον οδήγησε στον φόνο και εν τέλει, στην εκτέλεση. Το παραμύθι εξελίσσεται στον κόσμο των νεκρών. Τι αντιμετώπιση θα έχει εκεί από τις άλλες ψυχές; Θα τον αποδεχτούν ή θα τον απορρίψουν κι αυτές;

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Σταύρος Μητρόπουλος, χορογραφίες: Εριφύλη Δαφέρμου, μουσική: Σταύρος Μητρόπουλος, κούκλες: Merlin Puppet Theater, animation: Σταύρος Μητρόπουλος, φώτα: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, σενάριο: Σταύρος Μητρόπουλος, στίχοι: Hλίας Παυλόπουλος, τεχνική επιμέλεια: Θάνος Μητρόπουλος, Γιώργος Πετράτος.

Παίζουν: Στον ρόλο του Mouldbreath (φωνή, κιθάρα, μαντολίνο): Σταύρος Μητρόπουλος, στον ρόλο του Worm Eaten Vagus (πνευστά, δεύτερη φωνή, μπάσο) Θάνος Μητρόπουλος, στον ρόλο της Shake Teeth (πιάνο, δεύτερη φωνή) Χριστίνα Συριοπούλου, στον ρόλο του Heart Beat Zero (κρουστά, δεύτερη φωνή) Μιχάλης Κασβίκης, χορός, puppets: Eριφύλη Δαφέρμου, Σταύρος Ψυλάκης, Μαρίνα Τσαπέκου.

Προπώληση (περιορισμένα): 10 ευρώ, προπώληση: 12 ευρώ, ταμείο: 15 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots, Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4), My Market και στα καταστήματα Wind πανελλαδικά και στον Βόλο: Δημητριάδος 84, λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο.
Πληροφορίες – κρατήσεις τηλ. 2421403454.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το