Άρθρα

Θέλουμε έναν ανάξιο, απολίτιστο και προσβλητικό αντιδημοκράτη δήμαρχο ή μια πόλη για τα παιδιά μας ;

Δεν έκανα τα ‘προβλεπόμενα’ σαν υποψήφιος αν και έβγαλα μερικά φυλλάδια και κάρτες…  Προτίμησα να μην πετάξω σταυρωμένα ψηφοδέλτια που υποβιβάζουν τη νοημοσύνη των πολιτών και σαν δεύτερη σκέψη αποφάσισα να μη ρυπάνω την πόλη. Προσπάθησα να με γνωρίσει ο κόσμος από άρθρα όπως κάνω τόσα χρόνια  Όσοι λοιπόν με διαβάζετε με ξέρετε καλά και όσοι με ζείτε με ξέρετε καλύτερα.
Αύριο πέφτει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας που φέτος λόγο των πολλαπλών εκλογών φάνηκε σε όλους μας μια μακρά περίοδος με πληθώρα υποψηφίων να βομβαρδίζει καθημερινά τους πολίτες με προγράμματα θέσεις απόψεις καταγγελίες και στηλίτευση πολιτικών αλλά  και πολιτικών ανδρών.Την Κυριακή οι πολίτες θα κρίνουν λοιπόν στις κρίσιμες εκλογές του Ευρωκοινοβουλίου πρώτα απ όλα για το μέλλον μας μέσα στην Ε.Ε και το γενικότερο μέλλον αυτής για ισότητα μεταξύ κρατών δημοκρατία και πάταξη της ακροδεξιάς που δείχνει τα δόντια της απειλητικά στις ελευθερίες των λαών της.
Επίσης σοβαρότατες και σημαντικές είναι οι Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που θα αναδείξουν τους ανθρώπους που θα κληθούν να πάνε την πόλη και την περιφέρεια μπροστά.

Λαμβάνω μέρος και εγώ στις Δημοτικές εκλογές προσπαθώντας να συμβάλω στην καλύτερη και δημοκρατικότερη εξέλιξη της πόλης μου και του Δήμου με ισόποσο και ισότιμο εκσυγχρονισμό και πολιτικό πολιτισμό που τόσο μας έχει λείψει στην περίοδο της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Επιλέγουμε λοιπόν το μέλλον της πόλης την Κυριακή με σύνεση και σοβαρότητα. Μάθαμε είδαμε και κρίναμε σαν δημότες μετά την πενταετία που ζήσαμε με έναν ανάξιο απολίτιστο και προσβλητικό αντιδημοκράτη δήμαρχο φεουδάρχη,  απόλυτο άρχοντα με την χειρότερη έννοια του όρου που δεν αξίζει στην πόλη των δημάρχων και των πολιτών που ανάδειξαν πολιτισμό και αξίες στο πανελλήνιο.
Της  προσπάθειας στην δική μας παράταξη ηγείται σαν πρώτος μεταξύ ίσων ένας νέος άνθρωπος με σπουδές και γνώση στην τοπική αυτοδιοίκηση που βρίσκεται στην αφετηρία της πολιτικής του πορείας πράγμα που τον κάνει ακόμα πιό υπεύθυνο και πιό σοβαρό στο να δείξει ουσιαστικό έργο, με την ομάδα που θα τον πλαισιώνει στα δημοτικά έδρανα. Ο μέσος όρος ηλικίας του συνδυασμού μας είναι ο μικρότερος και όλοι μας είμαστε αξιόλογοι και καταρτισμένοι στο να παράξουμε έργο από την επόμενη μέρα στο Δήμο μας με όρεξη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουμε στο ρόλο που οι πολίτες θα μας δώσουν.Με μπροστάρηδες τους νέους της πόλης που βρίσκουν στο πρόσωπο του Ιάσονα τον δικό τους άνθρωπο που μιλάει την ίδια γλώσσα μαζί τους και που γνωρίζει ότι το μέλλον πρέπει να χει τον πρώτο λόγο στο σήμερα γιά να δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη που ζουν και το κυριότερο θα θέλουν να ζήσουν και τα δικά τους παιδιά.Η ψήφο σας σς αυτούς που αξιολογείτε ότι θα σας εκπροσωπήσουν καλύτερα λοιπόν έχει μεγάλη αξία και θέλω να πιστεύω ότι θα ναι πρώτα απ όλα στον Ιάσονα Αποστολάκη και μετά αν με κρίνετε άξιο και σε μένα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το