Άρθρα

«Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου»

Του Δημήτρη Δελημήτρου* 

Είμαι συνταξιούχος τεχνικός του ΟΤΕ και θέλω να προσφέρω στον τόπο μου με τον συνδυασμό του Απ. Παπαδούλη.
Δεκατριών ετών πιάνω δουλειά στο κατάστημα Γ. Γράλιστα, Κ. Καρτάλη 61 με Ερμού, Επισκευές Ραδιοφώνων και Ηλεκτρικών Συσκευών. Συγχρόνως πηγαίνω νύχτα σχολείο, στις Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βόλου, Κύπρου-Γ. Δήμου.
Οκτώβριο 1969 πηγαίνω φαντάρος στην Τρίπολη και Δεκέμβριο του 1969 παίρνω μετάθεση στις Καστανιές του Έβρου.
Φεβρουάριο του 1970 έρχομαι στη Λάρισα. Απολύθηκα τον Νοέμβριο του 1971.
Ήμουν πρωταθλητής του Γ.Σ. Βόλου σε αγώνες ποδηλασίας και αγώνες στίβου μεγάλων αποστάσεων και μαραθωνίου δρόμου, πανελλήνιους και διεθνείς, από το 1969 έως το 1978. Κατέλαβα δεκάδες πρώτες νίκες.
Έχω τιμηθεί και βραβευθεί δύο φορές από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τσάτσο το 1975 και το 1976.
Έχω τιμηθεί και βραβευτεί από τους τότε δημάρχους Βόλου, επίσης έχω τιμηθεί δύο φορές από τον δήμαρχο Καρδίτσας παρουσία χιλιάδων πολιτών. Αγώνες Καραϊσκάκεια 27 χλμ. από τον Μαυρομάτη στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, και τις δύο φορές πρώτος.
Ήμουν στη Διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου από το 1979 έως το 1990. Στη Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου από το 1991 έως το 1996. Επίσης ήμουν εκλεγμένο μέλος στη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. Έχω δίπλωμα κριτού Στίβου από το 1984 και έχω λάβει μέρος ως κριτής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.
Ο αδελφός μου Αντώνης Δελημήτρος ήταν πρόεδρος της Κοινότητας Διμηνίου από το 1982 έως το 1998 και ίδρυσε τον Δήμο Αισωνίας.
Μια ζωή – μια ιστορία με αγώνες-στις καθημερινές επάλξεις για το χωριό, την πόλη και την πατρίδα, για το καλό των πολιτών.
Ζητώ την ψήφο σας και σας ευχαριστώ.

*Ο Δημήτρης Δελημήτρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βόλος Ανατροπή Δημιουργία», με υποψήφιο δήμαρχο τον Απόστολο Παπαδούλη

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το