Αθλητισμός

Θέλει τον κόσμο μαζί της η ΠΑΕ Νίκη στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε

Τον κόσμο στο πλευρό της επιθυμεί η ΠΑΕ Νίκη. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι διοικούντες θέλουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων, οι οποίοι οφείλουν να κάνουν υπομονή μέχρι να αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Το «λοκντάουν» βρίσκεται πλέον στη ζωή μας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Όλοι μας πλέον κινούμαστε στους ρυθμούς των περιορισμών που έχει ορίσει η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να βάλει… φρένο στην πανδημία του κορωνοϊού.
Κάποιοι θεωρούν τα μέτρα σωστά, κάποιοι διαφωνούν κάθετα. Αυτό έχει προκαλέσει ένα σοβαρό πρόβλημα, καθώς η ψυχολογία των ανθρώπων πιέζεται με τον εγκλεισμό.

Από την πλευρά τους τα μέλη τη Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Νίκη τάσσονται υπέρ των μέτρων. Θεωρούν ότι εφόσον αποτελούν κυβερνητική απόφαση, θα πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα.
Άλλωστε οι κυβερνώντες, πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τα μέτρα προστασίας, λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη των ειδικών. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας το τι πρέπει να κάνουμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση του φονικού ιού.
Ασφαλώς όλα τα παραπάνω έχουν αντίκτυπο και στους οπαδούς της Νίκης. Από τη μία μεριά βιώνουν όλη αυτή την τραγική κατάσταση και προσπαθούν να παραμείνουν «αλώβητοι» από τον Covid-19.
Ίσως μια λύση θα ήταν να ασχολούνται με την αγαπημένη τους ομάδα και με το πώς τα πηγαίνει στο πρωτάθλημα. Ωστόσο ούτε αυτό μπορούν να το κάνουν, αφού η Φούτμπολ Λιγκ -όπως και η Σούπερ Λιγκ 2- δεν έχει αρχίσει ακόμη.

Υπήρξε αρχικά η πρόθεση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να δώσει το «πράσινο φως», αλλά μετά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν οι λοιμωξιολόγοι, έκανε πίσω. Έτσι τα πάντα παραμένουν μετέωρα, ενώ ήδη έχουν απαγορευτεί οι ομαδικές προπονήσεις και κατ’ επέκταση τα φιλικά παιχνίδια.
Όλα αυτά προκαλούν ανησυχία και εκνευρισμό στις τάξεις των φιλάθλων, οι οποίοι ανυπομονούν. Προς εκείνους, λοιπόν, η ΠΑΕ Νίκη ζητεί κατ’ αρχήν να φροντίσουν να παραμείνουν υγιείς και στη συνέχεια απευθύνει έκκληση να παραμείνουν κοντά στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο υπεύθυνος Τύπου Κώστας Καραγεωργόπουλος είχε αναφέρει ότι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν και τηλεφωνικό. Πιο αναλυτικά μπορούν να επικοινωνούν με τον ίδιο τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά, ή και με τους παραγωγούς του Blue Heart FM 105,1, προκειμένου να κάνουν την προεγγραφή. Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι το ονοματεπώνυμο, ο ΑΜΚΑ, η ηλεκτρονική διεύθυνση (αν υπάρχει) και ο αριθμός τηλεφώνου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το