Αθλητισμός

Θέλει να «σφραγίσει» την παραμονή ο Γ.Σ. Αλμυρού στο αυριανό παιχνίδι με τη Νίκη

Ένα «τρίποντο» χρειάζεται ο Γ.Σ. Αλμυρού για να «σφραγίσει» την παραμονή του στη Γ’ Εθνική, κάτι που θέλει να πετύχει όσο γίνεται νωρίτερα. Όπως είναι λογικό θα τα δώσει όλα για να το πάρει στον αυριανό αγώνα με τη Νίκη στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος». «Χρειαζόμαστε τρεις ακόμη βαθμούς. Μόνο όταν τους κατακτήσουμε θα μπορέσουμε να ησυχάσουμε», δήλωσε στη «Θ» ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Σταματίου.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Με το «σπαθί» του βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, αφού από την αρχή πραγματοποιεί σταθερή πορεία. Ωστόσο, η παραμονή στην κατηγορία που αποτελούσε τον βασικό του στόχο ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά. Αυτό θα γίνει αν κερδίσει αύριο τη Νίκη ή γενικότερα αν πάρει τρεις βαθμούς στα τέσσερα ματς που έχει να δώσει ως το τέλος του πρωταθλήματος.
Οι Αλμυριώτες θα παίξουν αύριο με καλή ψυχολογία μετά το 3-0 επί της Θήβας την περασμένη Κυριακή και με «οδηγό» τον αγώνα του α’ γύρου, όταν είχαν υποχρεώσει τη Νίκη στην τελευταία της ήττα μέχρι στιγμής. Επιπλέον ποντάρουν και στο γεγονός ότι η αντίπαλός τους ίσως σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος.
Ιδιαίτερο άγχος δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του ΓΣΑ από τη στιγμή που η σωτηρία βρίσκεται πολύ κοντά. Ωστόσο, κανείς δεν εφησυχάζει με πρώτον τον Κώστα Σταματίου. Ο Αλμυριώτης προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Θ»: «Έχω τονίσει κατ’ επανάληψη ότι βασικός μας στόχος τη φετινή χρονιά είναι η παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Όμως ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα, έστω και αν είμαστε αρκετά κοντά διότι χρειαζόμαστε τρεις ακόμη βαθμούς στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν. Μόνο όταν τους κατακτήσουμε θα μπορέσουμε να ησυχάσουμε και όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό, τόσο το καλύτερο για την ομάδα μας».

Μοναδική απουσία ο Χολέβας
Ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Θήβα, θα είναι ο μοναδικός απών από τον αυριανό αγώνα. Λογικά τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Βαλάντης Κόκκας, που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Βαγγέλη Στουρνάρα.
Οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κώστας Κρανάς.

Κάλεσμα της διοίκησης
Η διοίκηση του ΓΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει η ομάδα μας και γι’ αυτό θα διεκδικήσει τη νίκη στον προτελευταίο αγώνα έδρας με τη Νίκη στο δημοτικό στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 3 μ.μ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το βροντερό «παρών» και να εμψυχώσουν την ομάδα μας, για τη δεύτερη συνεχή νίκη, που θα της επιτρέψει να σκαρφαλώσει στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Για το σκοπό αυτό τα μέλη του Δ.Σ. θα διαθέσουν εισιτήρια του αγώνα στην αγορά, μαζί με λαχειοφόρο με τον νικητή να κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο smart phone προσφορά του καταστήματος Νάκος και ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου Power Bank, προσφορά του καταστήματος Λασκαρίδη. Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα».

Share
Ετικέτες: Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥΝίκη

Πρόσφατα άρθρα

Τέμπη – Καρυστιανού: «Συνταξιούχος εισαγγελέας μου είπε “τους φοβάμαι”»

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα αποκάλυψε κατά τη χθεσινή ομιλία της στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η…

2 Ιουνίου 2024

Ξέσπασμα της Στόρμι Ντάνιελς: «Βάλτε τον Τραμπ στη Φυλακή» – Ζητά ποινή που θα τον σημαδέψει

Η Στόρμι Ντάνιελς κάλεσε την αμερικανική δικαιοσύνη να φυλακίσει τον πρώην πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, μετά…

2 Ιουνίου 2024

Σκιάθος: 83χρονη πήγε να φωτογραφίσει τις απογειώσεις – Έφυγε με σπασμένο ισχίο

Η περιέργεια να ζήσει την εμπειρία του plane spotting στην Σκιάθο της στοίχισε τον τραυματισμό…

2 Ιουνίου 2024

Πρώτη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στο διπλό σκιφ η Βαρβάρα Λυκομήτρου από τον Βόλο

Η Λυκομήτρου Βάρβαρα κόρη του Βολιώτη συμπολίτη μας πρωταθλητή, ολυμπιονίκη κωπηλασίας και παγκοσμίως εγνωσμένης αξίας…

2 Ιουνίου 2024

Πώς οι μαθητές πρέπει να αντιμετωπίσουν τις πανελλαδικές εξετάσεις;

του Πάνου Σταυρόπουλου, σύμβουλου σταδιοδρομίας (ΜΑ) Οι Πανελλαδικές 2024 άρχισαν με το μάθημα της Έκθεσης.…

2 Ιουνίου 2024

Στη Μαγνησία αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, μετά τα δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πρόκειται να μεταβεί αύριο στις περιοχές της Μαγνησίας όπου καταγράφηκαν τα τελευταία…

2 Ιουνίου 2024