Αθλητισμός

Θέλει να «κλειδώσει» θέση στα πλέι οφ – Η Νίκη υποδέχεται τον Νηρέα για την Α2 πόλο

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίσει η ομάδα υδατοσφαίρισης της Νίκης στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Οι «κυανόλευκοι» μετά από εννέα αγωνιστικές βρίσκονται στην 2η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς (ισοβαθμούν με τον Άρη) και χρειάζονται μία ακόμη νίκη για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Αυτή θα επιδιώξουν να την πάρουν σήμερα στο παιχνίδι με τον Νηρέα Πάτρας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 13.00 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.
Το βολιώτικο συγκρότημα προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ν.Ο. Χαλκίδας με 7-6 και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 5η θέση με εννέα βαθμούς (ισοβαθμεί με Ο.Φ. Θαλάσσης) και θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ.
Η Νίκη έχει να επιδείξει επτά νίκες στο πρωτάθλημα εκ των οποίων τις τέσσερις εκτός έδρας και δείχνει ιδιαίτερα δυνατή φέτος, παρότι ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Ο Δημήτρης Μπλάνας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ μαχητική ομάδα, με εξαιρετική φυσική κατάσταση, η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 91 γκολ, καθώς και την 2η καλύτερη άμυνα με 63 τέρματα παθητικό, πίσω από τον Άρη που έχει δεχθεί 49.
Ο Παναγιώτης Γλούμης, ο οποίος δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο στο παιχνίδι με την Χαλκίδα θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αναμένεται να παίξει στο σημερινό παιχνίδι.

Ο προπονητής των «κυανολεύκων», Δημήτρης Μπλάνας, με δηλώσεις του στη «Θ» τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε τον Νηρέα, μια δυνατή ομάδα που στόχο έχει την είσοδο στα πλέι οφ και θα έρθει στο Βόλο για να κερδίσει. Από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την είσοδό μας στο πλέι οφ, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
Είναι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών και στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο πόλο και στο παιχνίδι με τον Νηρέα, μπροστά στους φιλάθλους μας, σημειώνοντας άλλη μία νίκη εντός έδρας».
Στη διάθεση του τεχνικού της Νίκης για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι εξής πολίστες: Φαρσάρης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Κόφφας, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης, Βάτσος, Παρασκευάς.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αχλαδιώτης και Σπυρόπουλος.
Επίσης, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών διεξάγεται αύριο Κυριακή στις 15.00 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» το παιχνίδι Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ο. Χαλκίδας. Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια για τον Β’ όμιλο, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου.

Η βαθμολογία
(σε 9 αγώνες)
1. Ν.Ο. Πατρών 90-67 24
2. Νίκη Β. 91-63 21
3. Άρης 82-49 21
4. Ηλιούπολη 79-67 12
5. Νηρέας Π. 60-83 9
6. Ο.Φ. Θαλάσσης 78-82 9
7. Ν.Ο. Χαλκίδας 55-88 6
8. Ν.Ο. Λάρισας 67-101 6

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πήρε βαθμό στο 94′ ο Βόλος 2-2 με Πανσερραϊκό

«Όρθιος» στις Σέρρες έμεινε ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» απέσπασαν 2-2 από τον Πανσερραϊκό, με τον…

27 Ιανουαρίου 2024

ΓΣΕΕ: Στις 17 Απριλίου 24ωρη γενική απεργία

Απόφαση για 24ωρη γενική απεργία στις 17 Απριλίου 2024 αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Γενικής…

27 Ιανουαρίου 2024

Κ. Σκρέκας από τον Βόλο: Θέτουμε τις βάσεις για ανάπτυξη που θα μπορεί να αντιμετωπίσει και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης

Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας όπου και παρευρέθηκε στην εκδήλωση για…

27 Ιανουαρίου 2024

Έκοψε την πίτα του το Επιμελητήριο Μαγνησίας (photos)

Παρουσία πλήθος κόσμου το Επιμελητήριο Μαγνησίας έκοψε σήμερα το βράδυ την βασιλόπιτά του για το…

27 Ιανουαρίου 2024

Το συγκινητικό βίντεο του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την σκυλίτσα του Ζάνη

«Τα τετράποδα φτιάχτηκαν για να ομορφαίνουν τον κόσμο μας», γράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη σελίδα…

27 Ιανουαρίου 2024

«H 39χρονη είναι μία εμμονική γυναίκα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα

Στην αντεπίθεση πέρασε η οικογένεια του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της…

27 Ιανουαρίου 2024