Πολιτισμός

Θέατρο Αλώνι -Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

ΑΛΩΝΙ

20 Ιουλίου-2 Αυγούστου : Σεμινάριο με την ηθοποιό, σκηνοθέτη  και καθηγήτρια Λυδία Κονιόρδου και 34 ηθοποιούς που θα διαμείνουν στον Άγιο Γεώργιο για δεκαπέντε ημέρες. Θα εργαστούν  πάνω στο αρχαίο δράμα με θέμα « Βάκχες» του Ευριπίδη. Το Σάββατο 1 /8 στις 8 μ.μ  θα ξεκινήσει η Ομιλία του διακεκριμένου θεατρολόγου Walter Puchner και θα ακολουθήσει ανοιχτή παρουσίαση και συζήτηση της εργασίας του σεμιναρίου  με το κοινό. Είσοδος ελεύθερη.

6 και 7 Αυγούστου : 1o μουσικό διήμερο «Piano στο Αλώνι»  σε συνεργασία με το τρίτο πρόγραμμα της ραδιοφωνίας της ΕΡΑ , με τους νέους διεθνώς βραβευμένους σολίστ, Δημήτρη Φαρμάκη, Στάθη Παπαδιαμαντόπουλο και Γιώργο Ρηγόπουλο. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

9 Αυγούστου : θεατρική παράσταση «Καταλόγια». Τελετουργική αναπαράσταση πέντε κλασσικών ελληνικών ποιημάτων με θέμα την θυσία σε σκηνοθεσία  Θοδωρή Οικονομίδη. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

17  Αυγούστου : Συναυλία με τον διεθνούς φήμης Αρμενιοσύριο σολίστα στο ούτι Χάικ Γιαζιτζιάν.Μαζί του η Κατερίνα Παπαδοπούλου και τετραμελή ορχήστρα. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

<< Ανατολής και Μεσογείου γωνία >>

Ο Haig Yazdjian, Αρμένιος συνθέτης με ιδιαίτερο προσωπικό ύφος, εξαιρετικής ευαισθησίας ερμηνευτής και δεξιοτέχνης ουτίστας συμπράττει με την φωνή της Κατερίνας Παπαδοπούλου τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Haig Yazdjian, αλλά και παραδοσιακές μουσικές της Ελλάδας, της Αρμενίας και της Σμύρνης. Συντελεστές :Κατερίνα Παπαδοπούλου φωνή, Τάσος Πούλιος στο κανονάκι και φωνή, Γιώργος Παππάς λαούτο και φωνή,Γιώργος Κοντογιάννης λαούτο και κρουστά.

 Επικοινωνία

Γιώργος Τριανταφύλλου

210 2231624 – 6973339142

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το