Πολιτισμός

Θεατρική παράσταση του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας – Μαθητές ανέβασαν την «Κωμοδύσσεια»

Το 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, πιστό στην παράδοση των τελευταίων ετών και θεωρώντας το θέατρο υψίστη μορφή παιδείας για τους νέους, παρουσίασε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου το θεατρικό έργο «Κωμοδύσσεια» της Μαρίας Κίτρα.
Πρόκειται για μια σατιρική εκδοχή του γνωστού ομηρικού έργου, όπου μέσα από έξυπνες και αστείες ατάκες συνδέει το χθες με το σήμερα.
Ένα πλήθος μαθητών συνεργάστηκε αρμονικά, ώστε να προκύψει ένα άριστο αποτέλεσμα. Την επιμέλεια της μουσικής επένδυσης της παράστασης είχε η κ. Αικατερίνη Τσατάλα, η οποία διηύθυνε και συντόνισε την πολυπληθή χορωδία και την ορχήστρα. Στο τελικό αποτέλεσμα συνέδραμαν επίσης και οι φιλόλογοι Χαρίκλεια Αγαδή και Στυλιανή Μάλλια που είχαν αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια και τον συντονισμό της ομάδας. Τα σκηνικά επιμελήθηκαν μαθητές του σχολείου.
Οι μαθητές απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στο θεατρικό έργο, συνεργάστηκαν μεταξύ τους και βίωσαν μοναδικές εμπειρίες. Είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν ένα κείμενο που διδάσκονται μέσα από διαφορετική ματιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το