Πολιτισμός

Η θεατρική παράσταση «Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» ανεβαίνει στο Αχίλλειο

Η νεοσύστατη Βολιώτικη ομάδα «Θεατρίνη» σε συνεργασία με τους Δραπαίκτες, παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» μια τριλογία με τον αγαπημένο ήρωα! Η παράσταση θα παιχτεί 8 και 9 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο στις 9:30μμ.

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που πραγματεύεται το αιώνιο αναπάντητο ερώτημα του ανθρώπου για το πως θα καταφέρει να νικήσει τον θάνατο, σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Το έργο, μας πάει αρχικά πίσω στον Μεσαίωνα, όπου ένας σταυροφόρος μπροστά στη θέα του θανάτου, θέτει ερωτήματα και υπαρξιακές αναζητήσεις που όλοι έχουμε κάνει στον εαυτό μας, αλλά και που μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει απαντήσει. Μια γυναίκα από το μέλλον στη συνέχεια μας παρουσιάζει μια εκδοχή που ίσως δεν απέχει και πολύ από το σήμερα…… την κλωνοποίηση ανθρώπων….. Τέλος μια πλούσια γυναίκα, με τονισμένο το εγώ, θεωρώντας ότι έχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον θάνατο, μας δίνει με τον δικό της χιουμοριστικό και μοναδικό τρόπο, να καταλάβουμε πως τελικά όλα είναι ένα παιχνίδι, που αν το παίξεις έξυπνα ίσως και να μπορεί ο θάνατος να κερδηθεί!
Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία ευΆγγελου Κάβουρα, σενάριο ευΆγγελου Κάβουρα- Γιώργου Σαχαρίδη, σκηνικά Γιώργου Σαχαρίδη, κοστούμια Κικής Παπαζήση , μουσική ευΆγγελου Κάβουρα , φωτισμοί-ήχος Πάρη Ζήκου, trailer Golden Movies. Παίζουν με σειρά εμφανίσεως: Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη και Γεωργία Κωστούλα. Η φωνή που ακούγεται είναι της Δήμητρας Ριζινού.

15055759_1323067701051281_4557265103279215471_n

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το