Πολιτισμός

Θεατρική παράσταση με μηνύματα κατά του καπνίσματος στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

Η θεατρική παράσταση «Το βατραχάκι που πήδησε στον βάλτο» παρουσιάζεται στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στο Ergon Showground – Πολυχώρος Τσαλαπάτα. Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο από την ομάδα Καρυδότσουφλο, βασισμένο στο βιβλίο της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου από την Ελληνοεκδοτική.

Η θεατρική παράσταση αποτελεί μέρος του προγράμματος πρόληψης του καπνίσματος «Πάρε Ανάσα» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, το οποίο έχει την έγκριση του υπουργείου Παιδείας και απευθύνεται σε μαθητές α’βάθμιας και β’βάθμιας εκπαίδευσης. Με επικεφαλής την πνευμονολόγο κ. Δήμητρα Μπουσίου υλοποιείται στα σχολεία της Ελλάδος επί 8 χρόνια.
«Το βατραχάκι που πήδησε στον βάλτο» είναι μια αληθινή ιστορία με συμβολισμούς που παρουσιάζεται με την τεχνική του μαύρου θεάτρου για τον εθισμό, το κάπνισμα, τις ουσίες, τις παγίδες και τις εξαρτήσεις. Διάρκεια 45 λεπτά, ηλικίες από 4 έως 18+, τιμή στην είσοδο 9 ευρώ, τιμή προπώλησης 7 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Seven Spot (Κ. Καρτάλη 222), Plus Cafe (Μ. Μερκούρη 1, Νέα Ιωνία), Filippou Cafe (Ερμού 53-55), Αίθριον (Πολυχώρος Τσαλαπάτα), Βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη (Γιάννη Δήμου 41). Στην είσοδο σε κάθε παιδάκι προσφέρεται ένας ατομικός χυμός δωρεάν. Πληροφορίες τηλ. 6944747494.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το