Τοπικά

Θεατρική παράσταση για παιδιά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου για Παιδιά και Νέους, θα παρουσιάσει την Τρίτη 20 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Βόλου, την παράσταση «Μικροί – μεγάλοι στη Σκηνή», από την «Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου & Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ».
Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το παραμύθι του Χρήστου Τσέτα «Η συμμορία των πουλιών» με μουσική του Γιάννη Πάτρα σε στίχους του συγγραφέα, που απευθύνεται σε ηλικίες 4-10 ετών και στο δεύτερο μέρος τα μονόπρακτα του Ψαθά «Η τσάντα και το τσαντάκι» και «Η τρικυμία», για ηλικίες 8-15 ετών.
Η παράσταση προσφέρεται στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά θα κληθούν να προσέλθουν παιδιά μελών του Δικηγορικού Συλλόγου και όλα τα παιδιά της πόλης που θα θελήσουν να την παρακολουθήσουν.
Θα παρουσιαστεί επίσης την Τετάρτη 21 Μαρτίου στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» (7.30 μ.μ.).
Συμμετέχουν: (Α΄ μέρος) Γαρυφαλή Παναγιώτα, Ταταριώτη Ζωή, Καλαμίδα Έλλη, Πολύζος Γιώργος, Κουτσοδημήτρης Κυριάκος, Τζιατζιάς Στέφανος, Βαλιάντζα Φανή, Κάπρι Ιωάννα, Στεργίου Νίκη, Κεκάτου Τούλα και Κουτσοδημήτρης Δημήτρης.
(Β΄ μέρος) Καραπαναγιώτη Δήμητρα, Κεκάτου Τούλα, Κουτσοδημήτρης Δημήτρης («Η τσάντα και το τσαντάκι») και Γαρουφαλή Παναγιώτα, Ταταριώτη Ζωή, Πολύζος Γιώργος, Γεωργοπούλου Όλγα, Κουτσοδημήτρης Κυριάκος, Καραπαναγιώτη Δήμητρα, Καλαμίδα Έλλη.
Αντί εισόδου ελεύθερη συνεισφορά τροφίμων και χρηστικών ειδών, υπέρ του Ιδρύματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το