Τοπικά

«The Bachelor 3» στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στήριξε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας που ολοκληρώνει την τριλογία του “The Bachelor ” , στη Λάρισα . To μεγάλο φινάλε της τριλογίας έρχεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες για να κλείσει την ιστορία της μεγαλύτερης Ελληνικής εμπορικής επιτυχίας των τελευταίων ετών.
Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του Bachelor 1 ( 110.000 εισιτήρια, εμπορικότερη κωμωδία της χρονιάς) και Bachelor 2 ( 250.000 εισιτήρια, εμπορικότερη Ελληνική ταινία της χρονιάς) , το Bachelor 3 έρχεται να ολοκληρώσει τον κύκλο με ένα πλούσιο Cast και γυρίσματα σε Αθήνα, Λάρισα, Los Angeles και Las Vegas!!

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας , με αυτή τη στοχευμένη δράση , επιθυμεί:
– να προσελκύσει συγκεκριμένες ομάδες επισκεπτών (millenials , cineμα lovers , young adults κ.α. ) στους προορισμούς που θα γίνουν τα γυρίσματα και στην ευρύτερη περιοχή
– την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των τουριστικών προορισμών της Λάρισας
– να ενισχυθεί το αποτύπωμα της Θεσσαλίας και των τουριστικών προιόντων της.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχοντας το στρατηγικό πλάνο ανάδειξης και διάδοσης των τουριστικών προορισμών της Θεσσαλίας προβαίνει σε στοχευμένες δράσεις και προωθητικές ενέργειες , όπως και αυτή, για την καλύτερη και αποδοτικότερη αξιοποίηση του τουριστικού σχεδιασμού με ωφελούμενους τους ενασχολούμενους άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό στη Θεσσαλία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το