Τοπικά

Θανάσης Σούκιας και Απόστολος Κουταρέλος διεκδικούν την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

Οι Θανάσης Σούκιας τοπογράφος και Απόστολος Κουταρέλος δασολόγος θα διεκδικήσουν την προεδρία της ΟΝΝΕΔ στη Μαγνησία και σήμερα κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους.

Ο Θανάσης Σούκιας με δήλωσή του τονίζει πως τελευταία 3 χρόνια έχει  ενεργή παρουσία στους κόλπους της οργάνωσης και αποφάσισε να συμμετάσχει στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και να στηρίξει τον υποψήφιο τότε, σημερινό Πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη, όπως και να στηρίξει υποψήφιους για τα όργανα της οργάνωσης, ανθρώπους από το Νομό.

« Όντας ένας νέος άνθρωπος που ζει και εργάζεται στην πόλη του Βόλου και ως ενεργός πολίτης της κοινωνίας των πολιτών , επιδιώκω η επόμενη μέρα να βρει την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ανοιχτή στην κοινωνία.
Ριζοσπαστική και αντισυμβατική. Εξωστρεφή και αποτελεσματική.
Με παρεμβάσεις και καινοτόμες σκέψεις για λύσεις σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας, με επίκεντρο προφανώς τους νέους ανθρώπους. Με δράσεις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές αλλά και εθελοντικές που θα αντικατοπτρίζουν τον ρόλο που θέλουμε να έχουμε ως η μεγαλύτερη νεολαία της χώρας, στην κοινωνία.
Όπως κάθε δημοκρατική διαδικασία, έτσι και αυτή, θα οδηγήσει εκατοντάδες νέες και νέους σε λιγότερο από ένα μήνα, στις κάλπες. Πάρα ταύτα, όλα αυτά, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν αν πρώτα απ´ όλα δεν μεριμνήσουμε για την ενότητα της επόμενης μέρας. Έτσι λοιπόν, θέλω να είμαι ο πρώτος που θέτει εαυτόν σε αυτό τον σκοπό.
Μην ξεχνάμε, ότι πρωτίστως, είμαστε νέοι άνθρωποι που με το ήθος, τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, οφείλουμε να έχουμε ως στόχο την γενιά μας. Μια γενιά που δοκιμάστηκε, ξενιτεύτηκε αλλά, πλέον, μπορεί κυρίως να ελπίζει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», δηλώνει.

Ο Απόστολος Κουταρέλος, δασολόγος, γιός του αείμνηστου γιατρού Δ. Κουταρέλου με δήλωσή του σημειώνει πως 60 άτομα από κάθε γωνιά του νομού, υπέγραψαν την υποψηφιότητά του η οποία είναι προς έλεγχο-έγκριση.

«Όσοι με γνωρίζουν, παλιοί και νέοι φίλοι ξέρουν ότι η ενασχόληση μου με τον συνδικαλισμό ξεκινάει απο το μακρινό (πλέον) 2010 όταν και με την εισαγωγή μου στο τμήμα Δασολογίας του Α.Π.Θ. εντάχθηκα ενεργά στην παράταξη της ΔΑΠ-ΝΦΔΚ και εργάστηκα σκληρά και πεισματικά μέχρι και την αποφοιτησή μου οδηγώντας την παράταξη μας σε διαδοχικές πρωτιές και αυτοδυναμίες πάντα με γνώμονα τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα 10 χρόνια μετά, και έπειτα από τριετή ενασχόλησή μου με την ΟΝΝΕΔ Βόλου, αρχικά ως απλό μέλος και μετέπειτα στην θέση του τομεάρχη περιβάλλοντος, αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω την καίρια αυτή θέση, να προσφέρω στον νομό μου και να εργαστώ σκληρά ανοίγοντας την ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία και κανοντάς την μια μεγάλη οργάνωση με νέα άτομα, δραστήρια, ικανά, με φρέσκιες ιδέες, και με διάθεση να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, έχοντας πάντα κατα νου πως σε αυτόν τον αγώνα, κανείς δεν περισσεύει».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κακοποίησης ζώων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κακοποίησης ζώων και της συγκάλυψης της, θα γίνει αύριο Κυριακή 10…

9 Δεκεμβρίου 2023

Χορτάσαμε

Την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη σημασία των συναινέσεων…

9 Δεκεμβρίου 2023

Σαββατοκύριακο στο Ξενία Πηλίου 1971

Βουβό φιλμ 8mm. Αρχείο Ν. Αθανασόγλου. Το ξενοδοχείο Ξενία Πηλίου βρίσκεται σε ένα από τα…

9 Δεκεμβρίου 2023

Αλ.Μεϊκόπουλος: «Πάνδημο όχι στην κατασκευή LNG στον Παγασητικό»

  Στο συλλαλητήριο κατά της εγκατάστασης μονάδας LNG στον Παγασητικό έδωσε το παρών ο Βουλευτής…

9 Δεκεμβρίου 2023

Διαιτητής μαχαίρωσε ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα – Δείτε βίντεο

Ένας αγώνας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος σε μια γειτονιά της πόλης Ελντοράντο στη βορειοανατολική περιφέρεια Μισιόνες της…

9 Δεκεμβρίου 2023

Σκοτώθηκε πατέρας ανήλικου παιδιού που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Ζάκυνθος από το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.…

9 Δεκεμβρίου 2023