Αθλητισμός

Θα συνεχιστούν οι ανανεώσεις στον Βόλο

Οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου αναμένεται να αποτελέσουν κριτήριο για αρκετούς παίκτες του Βόλου, για το αν θα ανανεώσουν ή όχι τη συνεργασία τους με τους «κυανέρυθρους». Ήδη υπάρχει ένας σημαντικός βασικός κορμός, ενόψει της νέας χρονιάς και την περίοδο 2021-22 ο Βόλος δεν θα «χτιστεί» από την αρχή.

Θυμίζουμε, πως ήδη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους πέντε παίκτες του βασικού κορμού και συγκεκριμένα οι Φράνκο Φεράρι, Γεράσιμος Μήτογλου, Σωτήρης Νίνης, Τάσος Τσοκάνης και Φάουστο Γκρίλο, ενώ τρεις παίκτες έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, οι οποίοι και θα συνεχίσουν να φορούν την κυανέρυθρη φανέλα. Αυτοί είναι οι Ντααν Ριένστρα, Ζουλιάν Μπαρτόλο και Ζαν Μπαριέντος.

Ο Βόλος διαθέτει δύο τερματοφύλακες, τους Μπόρις Κλέιμαν και Θανάση Γκαραβάλη, από τους καλύτερους της Σούπερ Λιγκ, με τη διοίκηση να επιθυμεί την παραμονή τους στην ομάδα. Επίσης, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για άλλους παίκτες, αν θα συνεχίσουν ή όχι να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Ο δανεισμός του Χουάν Περέα από τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει στην παρούσα φάση, αν ο Κολομβιανός επιθετικός θα επιστρέψει στους «πράσινους» ή θα ζητήσει η διοίκηση της ΠΑΕ να διατηρήσει τον νεαρό επιθετικό στο ρόστερ της.

Ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος ήταν η αποκάλυψη του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, σημειώνοντας 10 γκολ, που τον έφεραν στην Εθνική ανδρών, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει από την ομάδα. Πολλοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς πέρα από τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, από την Ελλάδα, για τον 21χρονο φορ ενδιαφέρονται και ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, άνθρωπος της Άντερλεχτ παρακολούθησε τον Δουβίκα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός Ντάρντο Μίλοκ και ο Χοσέ Ρίβας από την Βενεζουέλα, που ήρθαν στην ομάδα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου (ήταν επιλογές των ανθρώπων που είχαν ενδιαφερθεί να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών), θα αποτελέσουν παρελθόν. Ο Μίλοκ αγωνίστηκε σ’ ένα ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ως αλλαγή και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παίζοντας, επίσης ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε.

Όσο για τον Ρίβας, δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ σε αποστολή της ομάδας.

Από τη στιγμή που ο Βόλος έχει εξασφαλισμένη την παραμονή του στην κατηγορία, πριν καν αρχίσουν τα πλέι άουτ, η διοίκηση έχει τη δυνατότητα, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, να κάνει το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά. Ήδη, εξετάζονται αρκετοί παίκτες, τόσο από την ελληνική, όσο και από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί με κάποιες ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι και την προσεχή αγωνιστική περίοδο να μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα, που μεταφράζεται στη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ: Αποκάλυψε πώς έχασε 10 κιλά

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για πρώτη φορά για τα κιλά…

24 Ιανουαρίου 2024

Αγωνία για 33χρονη που εξαφανίστηκε – Πήγε να αλλάξει γάζα στο νοσοκομείο και δεν επέστρεψε ποτέ

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία της οικογένειας μιας 33χρονης γυναίκας που ζούσε στο Ηράκλειο η…

24 Ιανουαρίου 2024

Πολύτιμη προσφορά από τον Πάρι Αλεξανδρίδη για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στη Σκιάθο

Η πολυετή διαδρομή του αείμνηστου Γεώργιου Π. Αλεξανδρίδη, Επίτιμου Δημότη Σκιάθου, θα μείνει στην τοπική…

24 Ιανουαρίου 2024

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου συνεχίζει την λειτουργία του για αναψυχή και χιονοδρομίες με ικανή ποσότητα…

24 Ιανουαρίου 2024

Ανάμικτα συναισθήματα στην Αργώ

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στην Αργώ, αφού οι ομάδες του συλλόγου είχαν από μία νίκη…

24 Ιανουαρίου 2024

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που…

24 Ιανουαρίου 2024