Αθλητισμός

Θα στηριχθεί στα δικά του κορίτσια o Γ.Σ. Αλμυρού που τη νέα σεζόν θα παίξει στη Β’ Εθνική βόλεϊ γυναικών

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική βόλεϊ γυναικών και οι υπεύθυνοι του τμήματος έχουν προχωρήσει στον σχεδιασμό, ώστε να οριστικοποιηθεί το ρόστερ της ομάδας. Ήδη έχουμε μία επιστροφή και 11 ανανεώσεις.
Η πορεία του Γ.Σ. Αλμυρού στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ ήταν εξαιρετική. Η ομάδα κυριάρχησε στον 3ο όμιλο με οκτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και χάνοντας μόνο ένα σετ. Ακολούθησε η εύκολη νίκη της με 3-0 επί του Α.Σ. Φαρσάλων και η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ που δεν διεξήχθη λόγω του κορωνοϊού. Στο σημείο αυτό χρειάστηκε η βοήθεια της τύχης, αφού έγινε κλήρωση για την ανάδειξη του πρωταθλητή, η οποία ευνόησε τις «κυανόλευκες». Όμως η πορεία που έκαναν αποδεικνύει πως η τύχη στάθηκε στο πλευρό της πιο δυνατής ομάδας.

Έτσι, η νέα περίοδος θα βρει τον Γ.Σ. Αλμυρού στη Β’ Εθνική και οι άνθρωποί του συνεχίζουν τον προγραμματισμό. Πρώτο τους μέλημα ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Μακρή, ενώ όπως φαίνεται η απόφασή τους είναι να στηριχθεί η ομάδα στα δικά της παιδιά. Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι στιγμής έχει γίνει μόνο μία μεταγραφή παίκτριας που ούτως ή άλλως ξεκίνησε το βόλεϊ στον Γυμναστικό, ενώ παρέμειναν άλλες 11 αθλήτριες.

Συγκεκριμένα, επέστρεψε στον Γ.Σ. Αλμυρού η Νίκη Μπάρδα, ενώ συνεχίζουν οι: Βίβιαν Τσιγάνη, Σοφία Αραμπατζή, Χριστίνα Αραμπατζή, Αναστασία Κυρίτση, Ελεάνα Κούτε, Βασιλική Χατζηκυριάκου, Βάσια Μητσογιάννη, Ιωάννα Μπουκουβάλα, Εύη Κωνσταντίνου, Ισιδώρα Μαυρογέννη και Αποστολία Παπακωνσταντίνου.

Οι ανακοινώσεις του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Αλμυρού είναι οι κάτωθι:

– «Ο Γ.Σ. Αλμυρού και το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μακρή Χρήστο και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά 2020-2021. Έχοντας ήδη μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν και με την σωστή καθοδήγησή του, είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα τμήματα της ομάδας μας θα πρωταγωνιστήσουν και τον καινούργιο χρόνο».

– «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή της Νίκης Μπάρδα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ. Η 23χρονη Νίκη είναι «παιδί» του συλλόγου μας από το 2008. Έπαιξε στην ομάδα μας μέχρι το 2014 και τα επόμενα 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Τύρναβο. Πλέον είναι κοντά μας για να ενισχύσει την ομάδα στην Β’ Εθνική. Η Νίκη αγωνίζεται σαν διαγώνιος και λίμπερο. Καλώς όρισες και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Ο σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την βασική ακραία της ομάδας μας Βίβιαν Τσιγάνη (γεν. το 2003). Η Βίβιαν ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΓΣΑ και αγωνίζεται στα τμήματα Κορασίδων και Γυναικών. Το κορίτσι που όπου και αν της ρίξεις την μπάλα θα καρφώσει. Ευχόμαστε στην Βίβιαν καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Σοφία Αραμπατζή. Άλλη μία παίκτρια από τις ακαδημίες του ΓΣΑ που συνεχίζει στην ομάδα μας. Η 15χρονη Σοφία (2005) αγωνίζεται στις θέσεις ακραίας και διαγώνιας. Το 2017-2018 είχε μπει στην προεθνική ομάδα Παγκορασίδων. Αγωνίζεται σε όλα τα πρωταθλήματα της ομάδας μας Παγκορασίδων, Κορασίδων, Γυναικών. Τα πιο όμορφα μάτια του ΓΣΑ είναι εδώ. Ευχόμαστε στην Σοφία καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Συνεχίζοντας τις ανανεώσεις της ομάδας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μία παίκτρια από τις ακαδημίες μας. Χριστίνα Αραμπατζή (2004). Η πάσα μας. Η ήρεμη δύναμη. Το 2017-2018 είχε μπει στην προεθνική ομάδα Παγκορασίδων όπου συνέχισε στις 70 καλύτερες. Αγωνίζεται σε όλα τα πρωταθλήματα της ομάδας μας. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Η 15χρονη (2005) Αναστασία Κυρίτση η επόμενη ανανέωση της ομάδας μας, που όταν χτυπήσει θα ευχόσουν να μην είχες πιάσει την μπάλα. Από τις ακαδημίες του ΓΣΑ και η Αναστασία θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα στο κέντρο. Αγωνίζεται σε όλες τις κατηγορίες Γυναικών, Κορασίδων, Παγκορασίδων. Ευχόμαστε στην Αναστασία καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Είναι μόλις 14 ετών (2006) και ύψος 1.87. Η αριστερόχειρας Ελεάνα Κούτε από τις ακαδημίες του ΓΣΑ και αυτή, παίζει στις θέσεις της διαγώνιας και του κέντρου. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι στο κλιμάκιο προεθνικής Παγκορασίδων και σίγουρα θα συνεχίσει και τις επόμενες. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας θα συνεχίσει να παίζει και στις τρεις κατηγορίες της ομάδας μας Γυναικών, Κορασίδων, Παγκορασίδων. Ευχόμαστε στην Ελεάνα καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Άλλη μία παίκτρια του Γ.Σ. Αλμυρού η οποία ανανέωσε το δελτίο της και θα συνεχίσει με την ομάδα μας για την νέα αγωνιστική χρονιά. Η Βασιλική Χατζηκυριάκου (2004) από την θέση του λίμπερο θα βοηθήσει την ομάδα μας στα πρωταθλήματα που παίζει, Γυναικών και Κορασίδων. Ευχόμαστε στην Βασιλική καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

– «Μία ακόμη ανανέωση για την ομάδας μας, μετά από συζήτηση και των 2 πλευρών, είναι της βασικής ακραίας μας Βάσια Μητσογιάννη. Η Βάσια (2003) προέρχεται και αυτή από τις ακαδημίες του ΓΣΑ και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ήταν στο κλιμάκιο προεθνικής Κορασίδων. Ευχόμαστε στην Βάσια καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Άλλη μια παίκτρια από τις ακαδημίες του ΓΣΑ γεννημένη το 2005 η Ιωάννα Μπουκουβάλα. Το 2017-2018 είχε μπει στα κλιμάκια της προεθνικής Παγκορασίδων.
Μέχρι το 2019 έπαιζε σαν κεντρικός και πλέον στις θέσεις της ακραίας και διαγώνιας.
Παίζει σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας Γυναικών, Κορασίδων και Παγκορασίδων.
Ευχόμαστε στην Ιωάννα καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Εύη Κωνσταντίνου (2005). Η 15χρονη Εύη προέρχεται επίσης από τις ακαδημίες του ΓΣΑ. Παίζει στις θέσεις ακραίας και διαγώνιας και σε όλες τις κατηγορίες της ομάδας μας Γυναικών, Κορασίδων και Παγκορασίδων. Ευχόμαστε στην Εύη καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Ισιδώρα Μαυρογέννη (2006). Η Ισιδώρα ένα ακόμη «παιδί» του ΓΣΑ
Αγωνίζεται στην θέση της πάσας. Παίζει σε όλες τις κατηγορίες της ομάδας μας Γυναικών, Κορασίδων και Παγκορασίδων. Ευχόμαστε στην Ισιδώρα καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

– «Ακόμη μία παίκτρια από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας η Αποστολία Παπακωνσταντίνου (2001). Η Αποστολία παίζει στην θέση της πάσας και αγωνίζεται μόνο στο τμήμα Γυναικών της ομάδας μας. Ευχόμαστε στην Αποστολία καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το