Αθλητισμός

Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου

Θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια η διοίκηση του Ερασιτέχνη, μήπως και βρεθεί, τελικά, το άτομο εκείνο που θα θελήσει να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα, πριν οδηγηθούμε στη γενική συνέλευση των μελών, όπου θα παρθούν και οι αποφάσεις.

Όπως είχε τονίσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, στη γιορτή για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου, οι διοικούντες τον σύλλογο θα περιμένουν μέχρι σήμερα Πέμπτη, μήπως και υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από άτομο, για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πάντως, όπως υποστηρίζουν διοικητικοί κύκλοι του Ολυμπιακού, θα δοθεί μία παράταση μέχρι το τέλος της εβδομάδας (μέχρι χθες τουλάχιστον δεν υπήρχε καμία πρόταση για τον Ολυμπιακό). Αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, τότε οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα προχωρήσουν στην επόμενη κίνηση, που είναι να αναλάβουν οι ίδιοι τη διαχείριση και λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Θα γίνει πρόσκληση γενικής συνέλευσης των μελών του συλλόγου, η οποία προσδιορίζεται για την Δευτέρα 4 Ιουλίου, όπου εκεί οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη θα ανοίξουν τα «χαρτιά» τους, θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, θα ενημερώσουν τα μέλη του Ολυμπιακού για το πως έχει η κατάσταση, θα τεθούν οι στόχοι και η ομάδα θα προχωρήσει.

Όπως τονίζουν οι διοικούντες, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σίγουρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχουν ζητήσει από τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου το στάδιο της Νεάπολης για τα παιχνίδια έδρας.

Όπως είναι φυσικό, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν έχουν προχωρήσει τα θέματα που έχουν να κάνουν με την πρόσληψη προπονητή και τον καταρτισμό του ρόστερ. Ωστόσο, κάποιες κινήσεις έχουν γίνει, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα, να έχει έρθει σε επαφή με προπονητή εκτός Βόλου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία. Εξελίξεις, πάντως, θα υπάρξουν τις προσεχείς μέρες.

Επίσης, στόχος είναι να παραμείνουν στην ομάδα οι Βολιώτες ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού την περσινή χρονιά. Ο λόγος για τους Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα, Γιώργο Παπακώστα, Αχιλλέα Κωνσταντίνου, παρότι οι δύο πρώτοι έχουν καταθέσει προσφυγή, ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλονται από την περσινή χρονιά. Αυτό έγινε για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα και όχι γιατί επιθυμούν να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό.

Θα γίνει πρόταση να παραμείνουν στην ομάδα και σε ορισμένους παίκτες που προσέφεραν πέρυσι στον Ολυμπιακό και έχουν και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά και το ήθος να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον σύλλογο.

Παράλληλα, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο ντόπιο στοιχείο και ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν τα προσόντα να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική και να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης, θα προωθηθούν και κάποιοι παίκτες από την ομάδα Κ20 του συλλόγου, που έχουν ταλέντο, αλλά και θέληση να σταδιοδρομήσουν ως ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, θα χρειαστεί να αποκτηθούν και ορισμένοι παίκτες με εμπειρία, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ιδιαίτερα της νέας χρονιάς, θα είναι πιο δύσκολο και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να μην είναι κομπάρσος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει από τη διοίκηση α δώσει όραμα, για να δούμε και πάλι τους φιλάθλους να στηρίζουν μαζικά την ομάδα. Η επιστροφή του κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο θα πρέπει να αποτελέσει στοίχημα για τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ιταλία: Φόβοι για κατάρρευση του κεκλιμένου πύργου της Μπολόνια – Σχέδιο διάσωσης ύψους 4 εκατ. ευρώ

Ένας μεσαιωνικός πύργος στην ιταλική πόλη της Μπολόνια, σφραγίστηκε λόγω φόβων ότι μπορεί να καταρρεύσει.…

2 Δεκεμβρίου 2023

Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο: Πότε θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους – Τι λέει η Κεραμέως

Για τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου που θα ισχύει από τις επόμενες εκλογές - αρκεί…

2 Δεκεμβρίου 2023

Πήλιο: Σοβαρός τραυματισμός 35χρονου σε κυνήγι

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα ένας 35χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σε κυνήγι αγριογούρουνων στο Πήλιο. Σύμφωνα…

2 Δεκεμβρίου 2023

Βρετανία: Γυναίκα βρήκε μέσα σε παλτό ταυτότητα Κινέζου κρατούμενου

Μία ταυτότητα που ανήκε σε Κινέζο κρατούμενο βρήκε γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία αγόρασε…

2 Δεκεμβρίου 2023

Τζέιμι Φοξ: Η γυναίκα που τον μήνυσε για σεξουαλική επίθεση θέλει η ταυτότητά της να παραμείνει κρυφή

Η γυναίκα που μήνυσε τον Τζέιμι Φοξ για μια υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση το 2015 ζήτησε…

2 Δεκεμβρίου 2023

90χρονος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη στην Αμαλιάδα

Μια 16χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην Αμαλιάδα στην οδό Βύρωνος από έναν 90χρονο.…

2 Δεκεμβρίου 2023