Άρθρα

Θα επιχειρηθεί συμψηφισμός νεκρών και καταστροφών σε Ηλεία και Μάτι από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιάννη Κάϊρα*

Συμψηφισμός νεκρών και καταστροφών από Ηλεία και Μάτι από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρηθεί και δεν πρέπει να την επιτρέψουμε.
Οι οικογένειες των θυμάτων, ξαναζούν τον τραγικό θάνατο των οικείων τους, μέσα από τις τελευταίες συγκλονιστικές αποκαλύψεις.
Δυστυχώς στο καθεστώς που ζούμε, με κυβερνήσεις τύπου Κόζα Νόστρα των ΝΔ ΠΑΣΟΚ και φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ, που εξαφάνισαν πορίσματα και συγκάλυψαν και συγκαλύπτουν ευθύνες για πολιτικά και μη πρόσωπα, που εξαφανίσανε τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που είχαν μαζευτεί από τον λαό μας για την Ηλεία (ταμείο Μολυβιάτη), αλλά και τα εκατοντάδες εκατομμύρια που είχανε μαζευτεί για το Μάτι μέσα από την ανθρώπινη μας αλληλεγγύη, δεν θα υπάρξει δικαίωση των νεκρών…
Χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα έχει μια πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη που θα κάνει μια βαθιά κάθαρση με ειδικά δικαστήρια σε όλα τα επίπεδα, πολιτειακό, δικαιοσύνης και θεσμικό, ώστε να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και δικαίωση των νεκρών και των οικογενειών τους, καθώς και η αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και του αισθήματος ασφάλειας του λαού μας από το κράτος προς αυτόν.
Υ.Γ. Με μεγάλη αγωνία όπως όλοι μας φαντάζομαι, περιμένω τις τοποθετήσεις των λαλίστατων πλέον στην αντιπολίτευση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κ.κ. Μεϊκόπουλου και Παπανάτσιου για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της «Καθημερινής» για το Μάτι επί κυβερνήσεώς τους.

*Ο Γιάννης Κάϊρας είναι ενεργός πολίτης, μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας, π. πρόεδρος του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το