Τοπικά

Θ. Σούκιας: «Θα είμαι εγγυητής της ενότητας στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας»

Παρών την επόμενη ημέρα για την ενότητα και το καλό της παράταξης της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, δηλώνει ο Θανάσης Σούκιας που έχασε τις εκλογές από τον Απόστολο Κουταρέλο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο Απόστολος Κουταρέλος έλαβε 429 ψήφους και ο Αθανάσιος Σούκιας 310 ψήφους. Ο τελευταίος δηλώνει κερδισμένος από την εκλογική διαδικασία, αν και οφείλει στον εαυτό του – όπως παραδέχεται – να κάνει αυτοκριτική για παρελθοντικές επιλογές του.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του μετά το αποτέλεσμα της κάλπης, ο κ. Σούκιας επισημαίνει τα ακόλουθα:
Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους συμμετείχαν στην χθεσινή διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, όπως και των τοπικών ΔΗΜΤΟ.
Η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, από τις μεγαλύτερες οργανώσεις πλέον στην Ελλάδα, με μια τεράστια χθεσινή συμμετοχή, απέδειξε ότι έχει μέλλον.
Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και φίλο μου, Απόστολο Κουταρέλο, όπως και να τον διαβεβαιώσω γί ´αυτό που είπα και προεκλογικά.
«Θα είμαι εγγυητής της ενότητας όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα».
Είμαι σίγουρος ότι η νέα ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας θα είναι πιο δυναμική και πιο παρεμβατική από την προηγούμενη.
Ξεκινώντας ένα ταξίδι πριν μήνες με λίγους φίλους, φτάσαμε στο σημείο, μόνοι μας, να αριθμήσουμε 42% σε μια εκλογική διαδικασία 800 νέων.
310 ξεχωριστά ευχαριστώ λοιπόν, σε όσους ήρθαν και στήριξαν τη δική μου υποψηφιότητα, όπως και όλων των υποψηφίων που συμμετείχαν και εκλέχθηκαν μαζί μου στις Δημοτικές Ενότητες Βόλου, Ρήγα Φεραίου, Αλμυρού, Νοτίου Πηλίου και Σκιάθο.
Τέλος και έχοντας δηλώσει από την αρχή ότι νοιώθω κερδισμένος από όλο αυτό το ταξίδι, όποιο κ αν ήταν το αποτέλεσμα, οφείλω στον εαυτό μου μία μεγαλύτερη αυτοκριτική για παρελθοντικές επιλογές μου.
Δηλώνω παρών την επόμενη ημέρα για την ενότητα και το καλό της παράταξης της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το